Pagini

vineri, 17 iulie 2009

Buna-i nesimtirea..doar traim in Romania

Cel mai plăcut este atunci când vine noaptea şi te gândeşti că poate meriţi şi tu un pic de odihnă, că poate ai depus un pic de efort în întreaga zi ce tocmai s-a încheiat.

Nu la fel de plăcut este când eşti trezit noaptea, în jurul ore 3 jumate, de vocile unor oameni care râd pe geam şi scot nişte sunete de parcă ar trăi în altă lume. M-am speriat şi m-am trezit..am ieşit pe geam să văd ce se întâmplă şi atunci am realizat că se aud de la vecinii care locuiesc deasupra mea..care se distrau copios pe geam cu unii care erau jos şi se plimbau cu bicicleta. La un moment dat au urcat toţi cei care erau afară şi distracţia a continuat.

Fiind noapte şi foarte multă linişte, probabil ei nu realizează că răsuna gălăgia pe care o fac, iar unii oameni merg la muncă a doua zi.
Este urât pentru că sunt tineri, care bănuiesc că stau cu chirie şi probabil nu au un job care să îi "forţeze" să se gândească la ziua de mâine, dar totuşi..mi se pare aiurea. Pentru ce sunt eu obligată să ascult porcariilor lor? Pentru ce trebuie să ştiu că o pereche întreţine relaţii sexuale la ora 4 dimineaţa şi partenera este "în al şaptelea cer"?
Consider că dacă ai un pic de bun simţ, conştientizezi că locuieşti singur pe câmp şi acţiunile pe care doreşti să le întreprinzi la anumite ore, sunt în consecinţă

4 comentarii:

  1. Urat...ce sa le faci...asa e pe la noi...incearca sa ii ignori ca iti faci multi nervi

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai ziua ii ignor, dar noaptea nu pot :( Vreau si eu sa dorm, oare cer prea mult?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu Anne...nu ceri deloc prea mult...iti ceri doar dreptul la liniste logica si foarte normala noaptea...ca na...cand sa dormi?...trebuie sa fie o solutie...la nivel de administratie de bloc sau daca nu, chiar mai departe spre politie(desi nu stiu cat e de indicat, ca sunt "oamenii legii")

    RăspundețiȘtergere
  4. Mai e drum lung pana la nivelul de Om,din pacate !! Sunt constienti de faptul ca n-are cine,ce sa le faca si mizeaza pe asta...
    Sper din suflet sa poti dormi linistita in noaptea asta,draga mea!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere