Pagini

marți, 7 iulie 2009

Ce aiurea..

M-am plictisit de ceea ce fac, incerc sa-mi gasesc alte preocupari pentru a trece timpul mai repede, dar nu reusesc. Poate s-a adunat oboseala sau monotonia, poate ma aflu la inceput de plafonare in ceea ce priveste munca depusa la job? Habar n-am ce sa fie, dar stiu ca e tare nasoala senzatia.

Imi caut altceva, insa in perioada asta atat de incerta..ma gandesc ca daca lucrurile nu se vor indrepta si vor continua sa concedieze, de obicei pleaca primii veniti..asa ca am sanse mari de a ramane acasa apoi, ceea ce mult mai rau.

Totul implica avantaje cat si riscuri pe care trebuie sa ti le asumi cand mergi pe un drum, dar uneori riscul este mult mai mare decat ceea ce ai castiga. De ce nu-s lucrurile mai simple pe lumea asta oare?

Cand eram mica imi doream sa cresc mare, sa fac ce vreau eu, sa nu mai depind de parinti. Acum am ajuns mare (batuta-n cap) si vad ca lucrurile nu-s chiar asa cum credeam eu, sau probabil orice copil. Viata e grea si trebuie sa lupti, sa treci peste impasurile care apar, prin toate neplacerile. Si uita asa, trec unele ..vin altele..

3 comentarii:

  1. Asta e viata...am observat(inclusiv pe pielea mea) ca omul nu prea e multumit niciodata:D

    RăspundețiȘtergere
  2. In caz ca nu stiai:)afli acum ca este destul de complicat sa fii MARE.Orice fel de job ai avea ,la un moment dat tot devine obisnuinta si apare monotonia,plictiseala.Am cunoscut si eu nu stiu cate asemenea perioade in activitatea mea de slujbas:)Nu exista o solutie unica de a depasi momentul.Uneori trec de la sine pentru ca ,intamplator sau nu,apar situatii noi care ti capteaza din nou atentia.Chiar si un concediu departe de atmosfera de la servici iti poate incarca iarasi bateriile. Poti vedea apoi lucrurile sub un alt unghi,poti gasi o solutie convenabila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc darry pentru sfaturi, e chiar nasoala situatia..dar ce sa facem

    RăspundețiȘtergere