Pagini

joi, 30 iulie 2009

Cu treburi...

De ceva vreme mi-am intrat in rolul de "gospodina", drept dovada este faptul ca nu mai am timp la fel de mult timp ca inainte pentru a ma ocupa de blog.

Imi pare rau pe o parte, ca este frumos sa tin legatura cu voi, persoanele care sunteti dragute si mereu imi lasati cate un mesaj, insa pe de alta parte imi pare bine. Simt si traiesc sentimentul acela de femeie matura care trebuie sa aiba grija de casa si sa mearga si la job. Este greu, cad seara franta de oboseala..insa este un sentiment frumos atunci cand le faci cu drag.

Aseara a trebuit sa gatesc, si pentru ca avea cateva vinete in frigider am decis sa pregatesc o salata de vinete, apoi o supa crema de leguma si o salata de fructe cu inghetata. Toate astea mi-au mancat timpul pana la ora 23:00 cand nu mai stiam de mine, nu vedeam decat patul..si ma ingrozea gandul ca mai trebuie sa ma demachiez si sa ma pregatesc pentru somn.

Uite asa trece timpul si nu am timp sa citesc, nu am suficienta energie sa ma apuc serios de invatat pentru scoala de soferi, nu pot sa fac mai nimic concret..pentru ca treburile casnice oricum nu se vad, oricat ai face curat, tot se face imediat mizerie, oricat ai gati ..tot se termina si uite asa toate se reiau.
Insa trebuiesc facute, nu le putem lasa in voia sortii, nu?

5 comentarii:

  1. Asa e draga mea,acasa oricat te-ai stradui tot nu se vede mare lucru,plus ca ziua urmatoare le luam de la capat de parca nu s-ar sfarsi niciodata...Eu imi mai programez cate ceva de citit dar...nu reusesc mare lucru. Daca am doar cate putin timp,trebuie sa citesc ceva lejer,gen revista,ceva serios necesitand timp mai mult pt aprofundare!
    Ocupa-te de tot ce crezi ca trebuie,iubita,noi stim ca nu ne uiti ,asa cum nici noi n-o facem!
    Foarte importante sunt si gandurile bune,ele ajutandu-ne sa nu ne pierdem speranta in adevarata prietenie,lucru extrem de rar!!

    Seara frumoasa,bonus - pupici!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea L'automne incerc sa fiu aproape pe cat pot, mai ales ca uneori cuvintele frumoase pe care le primesc imi dau mai multa putere chef de a continua cele incepute.
    Tu ai mereu grija sa-mi trimiti cuvinte atat de frumoase, incat simt cum imi transmiti ceva atat de special, incat nu il pot explica cu ajutorul cuvintelor. Iti multumesc pentru asta, esti o persoana mult prea speciala si deosebita..o persoana care merita toata admiratia si consideratia!

    O seara/noapte cat mai linistita iti doresc. Te pup cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa este...si ma bucur ca reusesti sa le imbini pe toate pentru a fi fericita:). Mult succes in continuare:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Rap si tie mult succes in tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere