Pagini

vineri, 17 iulie 2009

Cum privesc unii barbati lucrurile?

Sunt curioasa ce este in mintea unui barbat matur atunci cand vede o duduie pe strada?

Cum barbatii nu inteleg femeile si modul lor de privire si interpretare a lucrurilor, asa mi se intampla mie acum..nu pot intelege unele actiuni ale barbatilor, si nu actiuni complicate care merita atentie si timp de gandire..ci pur si simplu, reactia lor in momentul in care o femeie trece pe langa el.

De foarte multe ori vad pe langa mine, sau chiar mi se intampla personal , cazuri in care barbatii , unii trecuti de 40 de ani (probabil cu familie si copii acasa) adreseaza unei femei cuvinte urate, sau intoarce capul si se uita dupa ea insistent fara nicio treaba, ori mai rau au tendinta de a atinge respectiva persoana.

Mi se pare urat, atat gestul de a intoarce capul dupa o femeie, cat si chiar modul de privire "nesimtita" a unora.
Este adevarat exista femei super frumoase, care chiar nu le poti ignora..dar o privire modesta este suficienta pentru a admira frumusetea respectivei persoane.

Suntem oameni si ne place ce este frumos tuturor, dar tu ca om matur sau insurat ce-ti trebuie sa-ti rupi gatul dupa o femeie care nici nu te baga in seama? Ce rezolvi daca ii spui ce i-ai face, sau cum e, sau ce dotata este in anumite zone ale corpului? E frumos sa te uiti asa in disperare provocand de multe ori, daca nu mereu, dizgratie si sila?

7 comentarii:

  1. Foarte bun articol...e adevarat...imi provoaca scarba acesti tipi, desi si eu sunt un reprezentant al genului masculin(a nu se intelege ca ma includ in categoria acestor gen de oameni, care fac gesturi urate si o sa inchei ca nu pot sa ii suport).
    E adevarat ca unele fete/femei sunt demne de admirat, dar asta se poate face discret, fara altfel de comportamente sau mai rau gesturi gretoase...dincolo de aspectul asta...ar trebui sa iei in vedere si cealalta perspectiva...a fetelor/femeilor "fenomen"...care incalca regula normalului si chiar le place un astfel de comportament, pentru ca spun ele...sunt in centrul atentiei...acum ramane intrebarea...creierul lor o avea un centru ?...sau e deformat din nastere ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, unii nu se rusineaza, chiar daca-i vede si aude toata lumea, sunt mandri de atitudinea lor si nu-si dau seama cat sunt de ridicoli. Totul pentru ca se considera superiori si privesc de sus si dispretuitor femeile. Chiar daca doamna ironizata ii este superioara prin frumusete si atitudine, el, oricat de urat, oricat de batran, considera ca are dreptul s-o apstrofeze. Si culmea, opinia publica este de partea mitocanlui.

    RăspundețiȘtergere
  3. Rap sunt si femei de genul asta,dar poate femeile care nu se simt suficient de frumoase/admirate..ca femeile care chiar au cu ce se mandri sau se cred pitzi, cu siguranta se simt in centrul atentiei doar daca o claxoneaza unul cu super masina sau alte "bogatii"..pe cand daca le admira cineva batran si "fara potential", nu cred ca dau nici doi bani

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana chiar asa este, si eu nu inteleg de ce se intampla asta? Nu poate sa fie discret, nu poate s-o vada doar pe sotia lui ca fiind cea mai frumoasa din lume ? (exagerez un pic, nici chiar din lume..macar in oras :P)

    RăspundețiȘtergere
  5. Casatorit sau nu,n-ai niciun drept sa creezi senzatie pe strada la aparitia unei tipe! Chestia devine cu atat mai mizerabila cu cat ai si facut un legamant in fata Lui Dumnezeu! Mitocani....peste tot!
    La drept vorbind,nici doamnele nu mai sunt ce-au fost odata...Decenta schimba tonul! Acum te trezesti cu toate genurile ,in special cu damele care se dau in vant dupa priviri insistente! Din cauza ca sunt prea multe care atrag voit si care-si fac un scop din asta la iesirea pe strada,gusturile barbatilor au luat-o razna! Am putea parea chiar toate la fel in optica lor,de ce nu?! De aici atata nerusinare!

    Pupici cu inserari!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand problema e ca
    nu gandesc cu ...capul !!!
    Apoi nu se gandesc la faptul ca au si ei o mama ...o sora sau o fiica ...si ca si ele ar putea fi tratate ...asa "frumos".
    Mai este si faptul ca ...
    trebuie sa se dea ...cocosi ...
    si fata de femei ...
    dar in primul rand fata de alti barbati!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe scurt..mie mi se pare oameni de doi bani, nu as indrepta nici macar un ochi asupra lor, si asta nu pentru ca sunt eu mare cucoana ci pentru ca eu consider ca e cam de prost gust sa faci asa. Ai trecut peste varsta adolescentei cand o cautai pe "the one", acum poti sa-ti concentrezi atentia in alta parte.

    RăspundețiȘtergere