Pagini

duminică, 12 iulie 2009

De unde atata criza?

Un om de afaceri din Bucureşti, a cărui identitate nu s-a făcut cunoscută, a cumpărat, recent, de la un magazin Helvetansa din Bucureşti, un ceas marca Daniel Roth, în valoare de 80.000 de euro. Cu banii pe care i-a plătit pe ceas, ar fi putut să îşi cumpere un apartament cu trei camere în Bucureşti, o vilă în sectorul Ilfov sau zece autoturisme marca Dacia Logan. Potrivit lui Adrian Stoican, directorul general al Helvetansa, cumpărătorul ceasului de 80.000 de euro este un om de afaceri din Bucureşti, în vârstă de 50 de ani, care nu este persoană publică şi care nu apare niciodată în presă.

Acest ceas este, însă, „ieftin“ comparativ cu un altul, marca Vacheron Constantin, în valoare de 220.000 de euro, care a fost vândut anul trecut de către acelaşi magazin, unui om de afaceri care avea aceleaşi semnalmente cu cele ale cumpărătorului din acest an.
Sursa: Adevarul

Doar la unii e criza?

6 comentarii:

  1. Trebuie sa fii si un pic nebun sa faci astfel de cumparaturi(parerea mea)...urasc genul asta de chestii...ok, ai bani...iti iei...macar tipul are bunul simt de a nu isi publica numele si a nu se lauda cu ceea ce a achizitionat...dar intrebarea ramane...un ceas e tot un ceas...la ce sa dai multe mii sau zeci de mii de euro pe el ?...ma depaseste...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai "timpul" lor e mai pretios..costa mai mult decat al nostru :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :))...foarte posibil...stii tu ca...timpul e subiectiv de cele mai multe ori:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este, nu ne putem compara cu "mai marii orasului" Totul difera, timpul, banii..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cat snobism !!!!!!!!!!!!!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta e caracteristic unora, draga mea :)

    RăspundețiȘtergere