Pagini

joi, 23 iulie 2009

Fujifilm W1 - camera cu poze 3D


Pe înţelesul tuturor, aparatul este înzestrat cu două obiective care acţionează în acelaşi timp, iar poza pusă pe o ramă foto 3D îţi dă senzaţia de spaţialitate. Rama poartă numele de Real 3D V1, are o diagonală de 8 inch, 800 x 600 pixeli şi se va comercializa din septembrie, odată cu aparatul.


Printre facilităţile speciale, menţionăm modul “Sensitivity Dual Shooting” care permite setări diferite pentru cele două fotografii şi modul “Interval Shooting” prin care poţi realiza o fotografie din două unghiuri diferite. Din păcate, FujiFilm nu a publicat încă niciun exemplu de fotografie 3D pentru a ne da seama mai bine cum ar arăta o astfel de captură (asta şi pentru că doar pe rama specială ne putem face o impresie clară despre aceste poze).


Camera nu se limitează doar la fotografii 3D ci îţi dă posibilitatea să realizezi filmuleţe tridimensionale, poate şi mai spectaculoase. Acestea merg vizionate tot pe rama proiectată de FujiFilm. Utilizatorii care doresc să realizeze capturi 2D obişnuite o pot face activând modul “Advanced 2D”.

Sursa: go4it

Costul se estimeaza ca ar fi in jur de 600 de dolari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu