Pagini

joi, 2 iulie 2009

La Manastirea Agapia .. probleme

Un promiţător proiect PHARE, renovarea chiliilor de la mănăstirea Agapia, s-a transformat într-un coşmar pentru măicuţe. O ciupercă păcătoasă născută din igrasie le macină sănătatea după ce constructorul, o firmă grecească, a lucrat de mântuială, a luat banii şi s-a dus.
Mai multe aici.

Chiar vara trecută am vizitat şi eu această mânăstire, am rămas profund impresionată de bunătatea si vocea caldă a măicuţelor.. am simţit ceva special când am plecat de acolo. Îmi pare rau pentru ce se întâmplă acum, îmi pare rău că pentru unii oameni nu există absolut nicio teamă de nimic atunci când e vorba de bani. Dar ce pot eu să fac, ce-mi stă în putere şi nu vreau să fac?

4 comentarii:

  1. Macar sa facem public numele firmei de constructii, ca sa stie lumea cu cine lucreaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oricum nu prea conteaza asa mult numele firmei de constructii, cu siguranta sunt foarte multe pe piata, si lumea nu le retin din pacate

    RăspundețiȘtergere
  3. E ingrozitor !!!!!!! Asa ceva e cumplit si trebuie actionat de urgenta,fara ezitari!!! Daca nu se intervine cat se poate de repede,nu stiu ce mai poate fi de facut!!!
    Pacat!! Ce rusine! Nu suntem in stare nici sa ne aparam patrimoniul!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. Suntem in stare sa facem draga mea, lumea asteapta sa cada din cer totul..fara a face nimic..e foarte trist ce se intampla

    RăspundețiȘtergere