Pagini

miercuri, 1 iulie 2009

Pret noul volkswagen Polo


Masina e disponibila in trei versiuni de echipare, motoarele au puteri intre 60 si 105 CP, iar preturile variaza intre aproximativ 10.500 euro si 17.000 euro, TVA inclus.

Preturile pornesc de la 10.552 euro pentru modelul cu motor de 1,2 litri, 60 CP, echipare Trendline si ajung la 16.988 euro, TVA inclus, la versiunea cu motor 1,6 litri, 105 CP, echipare Highline. Cea mai scumpa versiune pe benzina costa 13.988 euro, grad de echipare Highline, motor 1,4 litri, 85 CP. Noul motor de 1,2 litri, 105 CP benzina nu este inca disponibil in tara.

Noul Polo a fost dezvoltat ca parte a ceea ce Volkswagen numeste un nou ADN de design, care a fost folosit la coupe-ul Scirocco si noua generatie Golf.
Sursa: Hotnews

Cat de curioasa eram eu in ceea ce priveste preturile noului Polo, acum m-am dezumflat. Tre sa stau cuminte in banca si sa las visele.
Dar oricum masina asta imi place la nebunie, mi-ar placea s-o conduc macar un pic de test (ca sa-mi fac sange rau). Voua,nu?

2 comentarii:

  1. Mie una nu mi-ar place. E un soi de golf VI înghesuit (golf VI fiind cea mai urâtă versiune de golf, mă rog, e un golf V cu lifting, că altceva nu e), făcut să atragă genul de femeie căreia îi place roşul (la maşini), practic şi util doar la cumpărături şi cărat poşetuţa până la salon. Câh :)
    Scuze de sinceritate, dar s-au împânzit don'şoarele care conduc astfel de maşinuţe şi habar nu au să schimbe vitezele, încât mi-e jale să mai ies în trafic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nah, fiecare cu parerea lui..mie imi place Golf VI, si sunt innebunita de Scirocco..mi se pare prea tare masina aia. Dar asta e mai micuta, dar nu chiar atat cat sa fie utila doar la cumparaturi (cred eu)..asta putem spune de Lupo de exemplu, aia e masina mica intr-adevar.
    Mi-ar placea sa-mi iau o masina asa, plus ca nemtii chiar fac masini calumea.

    RăspundețiȘtergere