Pagini

duminică, 5 iulie 2009

Modernizare parc

Nu am mai fost de multa vreme prin parcul I.O.R (nu stiu daca i s-o fi schimbat si denumirea), insa in timpul in care nu am mai trecut pe acolo, au avut loc multe modificari, in bine.

S-au creat foarte multe zone de joaca pentru copii, s-au asfaltat si modernizat cateva alei, s-au pus flori si banci in miniansambluri inconjurate de flori.
De asemenea, exista o fantana in mijlocul lacului, care privita un pic mai de sus, se observa alaturi de un curcubeu. Este creata o zona speciala de unde se poate privi cu placere fantana respectiva, si admira curcubeul de langa ea.

Ceea ce nu mi-a placut este mizeria din apa, este plina de "infectie", nu a fost deloc curatata. Pacat de ratele care se plimba pe ea, de pestisorii care supravietuiesc acolo si de broastele testoase de acolo.

Inca se mai lucreaza, va mai functiona o fantana arteziana..asteptam sa vedem de cand.
Oricum chiar se vede diferenta, arata foarte multe IOR-ul..mult mai bine decat ma asteptam.Sau poate e doar asa la prima vedere?

2 comentarii:

  1. Acum doi ani mergeam aproape zilnic cu rolele pe acolo si partea de nord-vest arata deja foarte bine. Vara trecuta au inceput lucrarile si a trebuit sa renunt la iesirile cu rolele (atat din cauza aleilor sparte, cat si din cauza comentariilor lucratorilor). Anul asta am vazut ce a iesit. Arteziana arata super noaptea, ca o fantoma uriasa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Opaa..noaptea nu am fost, dar pare interesant :). multumesc brotozaurel

    RăspundețiȘtergere