Pagini

luni, 13 iulie 2009

Noi facem curatenie..dar si mizerie

Ne ocupam de curatenia orasului, lucram la Rosal, iar dimineata trebuie sa ne apucam de treaba..dar nu te strans gunoiul si mizeria, ci de a contribui la formarea acesteia pe strazile Bucurestiului.

Asta se intampla dimineata intr-o intersectie din capitala, cand din masina de gunoi a Rosalul-ului cadeau pahare goale de la cafea. Dar nu-i nimic grav, trebuie sa intelegem..in masina nu exista cosuri de gunoi, unde sa poata depozita deseurile? Mai bine le aruncam pe jos ca apoi poate trec altii si le ia, sa aiba si ei de lucru..nu doar noi.

In felul asta se arata cum se pastreaza curatenia orasului, ei strang gunoaiele..ei le arunca, pe langa se adauga si populatia bine crescuta si interesata de aspectul, curatenia si mediul in care traim, iar totul este mai mult decat ti-ai putea dori.
Dar cum putem spune ca romanul nostru e cam ... (sa nu spun cum), nu pot baga toti oamenii in aceeasi galeata, nu? Intr-adevar, un procent de 10% probabil e interesat de tot ce inseamna lumea in care traieste, dar ce te faci cu restul care este predominant?

2 comentarii:

  1. Iubita,numai gunoiul nostru e tinta misiunii dumnealor !! Resturile lor sunt in grija altora!
    Continua miscare,nu? Cum sa stranga dupa ei?,ar fi prea mult,se ostenesc destul...

    Seara minunata,frumoasa mea!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar daca ar avea si ei putina grija nu ar fi mai bine pentru toata lumea?
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere