Pagini

vineri, 17 iulie 2009

Noroc cu aerul conditionat


Ce ne-am face fara el pe temperaturile astea ridicate? Va intrebati asta? Eu nu! Din contra, nu il agreez deloc..drept urmare acasa nu am, si locuiesc la un etaj superior al blocului deci nu pot spune ca am racoare si nu as avea nevoie. In schimb, am la munca si ce pot sa spun este ca intr-adevar ii duc dorul mereu. Mai ales cand uit cum e sa te doara in gat, sau sa iti inghete mainile in timpul verii, cand afara se inregistreaza 35-40 de grade.

Saracul aer doar isi face treaba, insa eu nu-l suport..mai ales cand stiu ca filtrele de la aerul conditionat nu sunt schimbate niciodata si functioneaza de multi ani. Sanatate curata se numeste, nu altceva.

Totul ar fi perfect daca nu as avea o colega de birou care este supraponderala si care sta cu aerul batandu-i fix in cap, setat la temparaturi scazute, si nu are nicio treaba. Nu ii este frig, nu o deranjeaza, din contra..de multe ori pica de somn. (de obicei senzatia de frig sau aer rece nu iti da voie sa adormi). Iar eu, inghet..niciodata nu ma pot incalta in sandale sau papuci pentru ca stiu ce ma asteapta. Grasimea existenta chiar tine de cald, dar ea nu crede asta..considera ca eu am o problema pentru ca-s friguroasa. E posibil sa fie si asa, insa diferenta intre noi este foarte mare (atat la kg cat si la caldura/frigul suportat)..de la a muri de cald cu aerul deschis, si pana la a resimti starea de inghet..e ceva, sunt doua extreme.

Ma intreb ce s-ar face fara aerul conditionat?

10 comentarii:

  1. s-ar topi ca untul in tigaie! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. In Africa cum o fi?, unde au 50 de grade fara aer conditionat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ehe!, alta viata fara acel Live traffic feed... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca se topesc ei la inceput, dar cu timpul devina obisnuinta :)

    Da, Sergiu..multumesc :) De la tine am luat informatia!

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt de accord cu tine, e adevarat cateodata pentru putin timp este ok, dar cum e si colegul meu de il tine de dimineata pana seara e oribil...am ajuns sa ne batem pe telecomanda...cand ajung eu prima sunt norocoasa...cand nu, tre cojoc :d

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai putea sa i sugerezi colegei tale ca aerul conditionat setat la temperaturi foarte mici nu este chiar sanatos pentru organism.Poti face o pneumonie de toata frumusetea,sau mai grav poate face o nevralgie faciala de toata frumusetea,mai pe romaneste ,daca tot ii bate aerul conditionat in cap se poate trezi intr-o dimineata cu gura putin intr-o parte sau poate declansa niste dureri de cap puternice.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina la mine nu merge varianta asta..eu tre sa suport temperaturile alese de ea, spunandu-mi ca eu sunt cea sensibila :)
    Darry crede-ma ca nu o intereseaza,i-am zis azi daca ei nu ii ingheata picioarele fiind in slapi si cu aerul indreptat spre ea. Si a zis ca un pic, dar nu conteaza..so..

    RăspundețiȘtergere
  8. Te compatimesc.
    Cat despre colega grasa, recunosc ca si eu sunt supraponderala, dar culmea, sufar de frig, chiar si in toiul verii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ah..inseamna ca alta e cauza de ea mereu este in calduri :) .. sau poate sunt eu cu circulatia periferica foarte proasta? Cine stie..
    O seara frumoasa iti doresc Diana!

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu suport absolut deloc aerul conditionat,ma prinde imediat! Ochi rosii,nevralgii,migrene,dureri in gat...Credeam ca doar eu am sensibilitatile astea! E aiurea de tot iar altii n-au nicio treaba...

    Te pup,iubita! Ai grija la curentii aia,te sensibilizeaza instant !!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere