Pagini

marți, 7 iulie 2009

Pisicile cand sunt in calduri


Sunt ingrozitoare din punctul meu de vedere. "Circul" pe care il fac este incredibil de enervant, mai ales daca il auzi pe la 4 dimineata cand este liniste afara.

Din fericire nu am pisica, dar daca as avea cu siguranta as merge s-o sterilizez, sau daca e motan, l-as castra. Insa tot nu e suficient, ca sunt o gramada de pisici in fata blocului unde eu locuiesc, iar noaptea (uneori, e drept) incep sa faca in toate felurile posibile. Daca as putea sa dorm ar fi okay, nu m-ar interesa ce fac ele..dar cand ma trezesc si le aud, ma enervez si nu pot sa adorm pana nu inceteaza.

Pana acum, erau niste caini care veneau dimineata la ele si faceau ei urat ceva ore, pana ieseau vecinii de acolo sa ii goneasca..acum am terminat de cateva saptamani, dar au intrat pisicile in calduri..cum nu se poate mai bine.

6 comentarii:

  1. e foarte enervant sunetul pe care-l produc in perioada respectiva. dar nici nu as vrea sa-mi sterilizez pisica...chiar nu-mi doresc sa mai patesc o data ca si cu motanul, dupa ce l-am castrat s-a imbolnavit de cancer la prostata si ca sa vezi ghinion a murit.
    Asa ca m-am obijnuit sa-mi aud pisica miorlaind disperata, decat sa o nenoroceasca nu stiu ce veterinar.

    RăspundețiȘtergere
  2. off..atunci e nasol..dar nu exista ceva medicamente, care sa nu-i faca rau, dar care s-o ajute sa depaseasca momentul critic?

    RăspundețiȘtergere
  3. Oarecum funny:))...dar totusi nu as vrea sa fiu in pielea ta:D

    RăspundețiȘtergere
  4. ba da Anne, exista si acelea trebuie administrate doar sub supravegherea veterinarului.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai nu pot sa ma duc sa chem veterinar pentru pisicile de blocul de vis-a-vis :D, ce ma fac ? (acum s-au linistit, dar cand le apuca..e grav)

    RăspundețiȘtergere
  6. Dragilor,de ce atata tevatura? Au si pisoii problemele lor! Putina ingaduinta,va rog! Stiu cum e dar asta-i situatia,nu se poate face nimic! Oricum miorlaiala aia nu e nimic pe langa zbenguiala de pe acoperisul caselor!! Daca nu stii ce se-ntampla,te sperii de-a binelea!
    Smaraa are dreptate,stie ce spune! Castrarea sau strilizarea duc de cele mai multe ori la boala si deces! Uneori destul de rapid! Credeti ca ele se simt confortabil cand sunt nevoite sa se manifeste asa? Asta e,au perioade mai sensibile ...Nu mi-as imagina lumea fara fiintele astea calde si prietenoase! Credeti ca oamenii sunt intotdeauna buni si draguti?! Dar ele nu cunosc viclenia si interesul! Trebuie doar sa le aratam putina tandrete si ne-am castigat rapid un prieten,fara ifose si pretentii!!
    Putina rabdare,se vor linisti si gata! A trecut!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere