Pagini

joi, 16 iulie 2009

Pitzi de Mall

Nu ştiţi la cine mă refer? Păi doar la o puştoaică ce conduce un super "merţan", fiind alături de mama ei (bănuiesc) şi intră la benzinăria Petrom V de lângă Mall Vitan.

La început credeam că e interesată să alimenteze maşina cu combustibil, dar ea de fapt se uita în jur după un amărât care lucrează la benzinărie. A stat câteva secunde şi foarte indignată claxonează. Instant a apărut nenea pe care-l căuta, spunându-i că are un loc pentru ea. Se referea la un loc de parcare, într-o parte a benzinăriei unde probabil au acces doar "baştanii". Instant s-a deplasat să lase maşina şi apoi iese ca o prinţesă şi se deplasează spre Mall, cu un talent de nedescris. Cred ca nu avea mai mult de 20 şi un pic de ani, max. 25, dar era un fel de super woman, aşa se considera (aşa reieşea din atitudinea ei)..cu nişte ochelari de vedetă, şi cu nişte pantaloni scurţi de blugi pe ea..era mai mult decât femeia visurilor a oricărui bărbat (saaau..nu).

Mie mi-a făcut scârbă când am văzut, atât înfăţişarea cât şi comportamentul ei era nu mai departe de a unei "piţi" de Mall, am numit-o eu.
Nu-mi spune nimic dacă are super maşină şi super figuri, decât prostie cât cuprinde. Să fii om nu înseamnă să ai bani mulţi sau averi, înseamnă să ştii să te comporţi şi să vezi că nu eşti cu nimic mai presus decât alt om. Banii ne schimbă atitudinea, ne face să ne credem deasupra tuturor, dar nu ne dă nici încă un picior, ochi sau orice altă parte a corpului..tot cu o gură mănânci, tot cu două picioare te deplasezi (fie că mergi pe jos, cu mijloacele de transport în comun, sau cu maşina ta de fiţe).

Şi apoi, de unde atâta superioritate..o fi muncit ea pentru a-şi cumpăra maşina aia? Nici dacă ar fi iesit la prostituat nu cred că ar fi câştigat atâţia bani încât să se întreţină, să-şi cumpere o asemenea maşină şi să aibă şi cu ce s-o întreţină.
Iar dacă tot ar fi atât de şmecheră şi-ar permite să parcheze in locurile de parcare ale Mall-ului, chiar dacă este cu taxă. Dar aşa, mai bine îi dă lu' nenea ăla nişte "rest" şi s-a scos.

Frumos să fii femeie nu? Mai ales când "ştii să te descurci"

8 comentarii:

  1. Eu le numesc papacioace! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. buna postarea Anne..din fericire eu nu le mai bag in seama sunt neimportante, cel mult, cu tot bun simtul meu le injur in trafic cand chiar conduc in adevaratul sens ca niste dobitoace care nu sunt in stare sa stea cu masina parcata in siguranta

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt satul de asemenea demonstratii de prostie pana peste cap...si partea urata...majoritatea fetelor din generatiile care vin din urma vor sa fie tot cam asa...dureros si trist...

    RăspundețiȘtergere
  4. Crys de obicei si eu le ignor, dar ieri era fix in fata mea..si cand am vazut-o cat de "zeflemista" si nervoasa era ca nu il vedea pe respectivul, fiind nevoita sa claxoneze..mi-a atras atentia :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anne....si eu sunt scarbita de astfel de personaje cu neuroni zero...si eu le injur in trafic si,mai mult,mea culpa nah!...eu nu ma pot abtine sa nu comentez cu voce tare atunci cand le intalnesc sau macar sunt la o distanta cat de cat la care sa ma poata auzi....Si al meu e la fel ca mine....si ne uitam unul la altul si bufnim in ras...Ultimul lui comentariu a fost :"uite-o si pe asta,cica ea a pus coada la pruna si a inventat mersul!"
    N-ai ce sa ceri unor astfel de caractere.Eu stau si ma intreb,in marea mea rautate,ce s-ar itampla daca pitzi a ta de Mall ar avea un accident si ar trebui ..nu sa ramana fara memmbre,ci sa fie cheala...sau sa ramana fara urechi...Ma intreb:s-ar sinucide?!
    Pfuai ce rea sunt!:-D

    RăspundețiȘtergere
  6. cel mai mult ma deranjeaza cand vad ca multe adolescente copiaza ,pur si simplu daca stai sa vezi ..fenomenul turma ,e dezgustator ,si mai ales cand suunt puse sa vorbeasca ,,iti imaginezi cata ''minte'' ma rog ..eu sincera ,ma amuza cand vad asa ceva ,pur si simplu nu doar ca e vorba de bani dar mai ales de caracter ,si nu stiu cate dintre ele constientizeaza ca sunt extrem de ridicole,si nu cred ca un barbat ar prefera doar o imagine si doar atat ma rog in general ..doar imaginea exista..si cum am spus sunt niste .Fake-uri:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca ele se cred super femei, care sunt mai presus, nicidecum ridicole. Daca ar considera ca e ceva in neregula s-ar comporta altfel :)

    RăspundețiȘtergere