Pagini

marți, 28 iulie 2009

"Realitatea" isi da cu presupusul


Intorcandu-ma de la mare, vad pe drum doua accidente, unul dintre acestea soldandu-se cu un deces si cu doua persoane grav ranite, celalalt a fost simplu, dar o tamponare (nu foarte usoara, dar fara afectarea sanatatii persoanelor participante la drum).

In urma accidentului grav, a ramas doar masina (un Mercedes alb) pe un deal...in rest cauciucuri, bagaje..aruncate pe langa. Din curiozitate sa vad ce s-a intamplat de fapt, am cautat ieri pe net mai multe informatii. Citesc pe site-ul de la Realitatea, ca de fapt soferul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei, si a iesit de pe autostrada. Ajungand la munca si vorbind cu seful meu, care s-a intors in aceeasi zi de la mare, imi spune ca de fapt el era aproape de zona cu pricina..si de fapt un chinez aflat intr-un bmw a incercat sa depaseasca, mergand pe banda de urgenta, si cand s-a intors pe banda a doua a atins un pic un Mercedes care circula cu viteza nu tocmai mica, avea mai mult de 200 km/h. Atingerea a fost suficienta cat sa se intoarca masina si sa sara dupa autostrada.

Acum, fiind curioasa eu de ce am citit altceva, gasesc filmuletul aceasta:

Incercand sa gasesc din nou stirea de la Realitatea, pentru a vedea daca totusi si-au facut un update al informatiilor..descopar ca stirea nu poate fi citita, aceasta disparand dupa cateva secunde si redirectionandu-te catre pagina personala.

Cam urat ca atunci cand ajungi prea tarziu la locul faptei, si totusi sa-ti creezi un subiect de stire, sa iti dai cu presupusul..realitatea fiind cu totul si cu totul asta.

3 comentarii: