Pagini

marți, 14 iulie 2009

Se vede ca este an electoral

Adrian Năstase a anuntat astazi ca PSD propune un proiect imobiliar de 50.000 de locuinte complet mobilate, cu chirie subventionata.

"Programul nostru de 50.000 de locuinţe este complementar programului guvernamental "Prima Casă". Noi am gândit acest proiect pentru tineri şi vrem să încurajăm dezvoltarea pe orizontală a economiei prin achiziţionarea de către ei a unor aparate electrocasnice, de exemplu. Aceste apartamente vor fi apartamente cu chirie subvenţionată", a precizat liderul PSD
Sursa: Cotidianul

Acum ca timpul a trecut si in curand vin alegerile, partidele devin interesate de populatia tarii. Pana acum, am stat (pe banii publici)..ne-am odihnit, am privit "viata de sus", ne-am vazut interesele personale, iar acum dintr-o data venim cu idei.
Dar normal, nu trebuie sa ne intrebam de ce nu s-a facut asta pana acum? Raspunsul este evident, vin alegerile..trebuie sa atraga atentia cetatenilor, drept urmare este necesar sa adoptam un plan strategic.

A dat startul d-nul B(l)oc cu "Programul Prima Casa", acum vin si altii cu initiative, doar nu se dau batuti acum la final, trebuie sa faca ceva.
Partea proasta ca suntem destui de saraci incat "sa nu punem botul". Cum daca mergi in localitati rurale, si dai omului ala amarat o sacosa cu ceva, ca sa te voteze..merge si in general.
Ei profita de asta, si au numai de castigat...iar tara noastra este "pe drumul cel bun".

3 comentarii:

  1. Poate asa dau si eu chirie mai mica. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. "Pe drumul cel bun":))...vai de noi...iar o sa treaca alegerile, iar o sa uite ce au promis...treaba tare e alta...legea aia a invatamantului votata in unanimitate, declarata constitutionala, etc...mai isi aduc aminte de ea?:))

    RăspundețiȘtergere