Pagini

sâmbătă, 18 iulie 2009

Sunt mandra de mine

M-am mobilizat şi m-am apucat de treabă. Una pe care o amân de nu ştiu timp pentru că îmi lua ceva vreme s-o finalizez.

Nu mai aveam loc în bibliotecă de cărţi, începusem să le pun aiurea..pe unde găseam loc, numai să fie acolo. Ei bine, m-am învrednicit şi am scos toate cărţile afară, le-am aşezat pe colecţii, pe dimensiuni..le-am şters şi aranjat frumos (adică le-am şi înghesuit ca să mai am loc şi pentru altele, că nu le mut în fiecare lună). Acum arată frumos şi sunt tare fericită când le văd acolo în faţa mea. Cred că nici dacă aş avea super lucruri nu m-aş bucura mai tare decât atunci când văd cărţi. Şi când merg la cineva pentru prima oara, aşa "pe furiş" dau o privire în bibliotecă, că deh..nu mă pot abţine.

Şi pentru că deja intrasem în treabă, am făcut şi de mâncare, am făcut şi un salam de biscuiţi ca desert. Sper să-l şi pot mânca pentru că mi s-a părut cam dulce. De obicei pun mai mult zahăr, că-mi place mai dulce, sper de data asta să nu fi pus prea mult.

Uite aşa a trecut ziua de sămbătă, mai e mâine şi apoi începem o nouă săptămână, care pentru mine va trece repede..că se termină joi, vineri dimineaţa plecând spre mare.

Un weekend cât mai frumos vă doresc tuturor!

15 comentarii:

  1. Bravo! Anne,foarte bine iti doresc ca toate zilele sa fie foarte frumoase si sa te simti la fel de bine si de puternica,sunt sigura ca acum te simti mult mai bine..distractie si liniste sufleteasca iti doresc pe mai departe sa te simti bine la mare
    pupici:)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) credeam ca sunt singura disperata care se uita prin bibliotecile oamenilor.daca scapa fara sa imprumut vreo una ori e slaba dotarea ori cartile sunt neinteresante ori deja citite.

    te astept la mare!:)kiss

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc de urare...o sa am si eu o saptamana destul de ocupata. Nu-i asa ca acum, dupa ce ai arajat totul te simti mai bine ? Iti urez distractie placuta la mare si sa prinzi vreme buna inca de pe acum, ca e posibil sa nu ma mai prinzi pe aici vreo cateva zile(nu ca nu as vrea, dar nu sunt pe acasa):)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce fata vrednica...te chem si la mine ca sunt cam in aceeasi situatie, ai avut o sambata frumoasa eu am fost si la munca pana acum . Pup draguta si week-end frumos

    RăspundețiȘtergere
  5. "Si ce fata frumusica are mama!"
    Buna,iubita si buna sa-ti fie inima(nu ca n-as sti!)!!!!!!!!
    Si la mine program idem! Trezirea de dimineata,curatenie,gem de caise,placinta de mere,musafiri...
    Carti zici? A zis cineva,ceva de carti?? Eu sunt de speriat!!! Intotdeauna am meteahna asta cand merg in vizita.....Ochii dupa biblioteca-mi sunt!!!!! O fi si neplacuta chestia asta dar uite ca nu m-am gandit pana acum!! Si sunt insistenta cu privitul,nu gluma!
    Cel mai trist e cand gasesc locuinte fara biblioteca,sunt dezamagita...Asta spune multe despre proprietar....Si culmea,mai si spun ca ii plictiseste cititul,ii adoarme! NU sunt de acord cu asta,never!! Voi?????!

    Pupicei racorosi,racorosi...ca ne topim !!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Offf, mi-ai amintit ca si eu am o gramada de treaba de facut. Si in loc s-o fac, stau si blogaresc. Gata, ma duc sa ma apuc de calcat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Cand vad cate lucruri ai facut ma apuca o rusine cumplita ca eu am fost atat de lenesa...Desi sunt la mama acasa..nu e o scuza asta, nu?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sasha iti multumesc foarte mult :) Chiar ma simt mai bine acum, de drag as sta aici in camera si sa citesc :P Pupici si tie draga mea!

    Sertarul cu amintiri mai e un picut si vin :) Te gasesc p-acolo :)?

    Rapp ma sint mai bine acum, si pentru faptul ca am scapat de-o grija si pentru faptul ca e frumos sa vezi ca toate-s aranjate. Multumesc pentru urari si tie o saptamana usoare si mult spor in tot ce faci!

    Crys vin cu multa placere, dar te expui riscului de a nu ma dezlipi de langa biblioteca ta, fara sa te rog sa-mi imprumuti si mie ceva :)
    O duminica placuta iti doresc, sa te odihnesti pt saptama ce va urma! Pupici multi!


    L'automne ce harnicuta esti, mama mea a facut compot de caise zilele trecute :)
    Intr-adevar si eu imi formez o impresie proasta atunci cand vad casa fara carti, dar nu dau prea multa importanta ca oricum nu rezolv nimic..din contra, daca vine vorba de carti, eu sunt cea cu probleme care pierde vremea aiurea :)
    Numai bine iti doresc draga mea! Te pup!

    Wow Geocer , felicitari :) Esti un barbat harnic ce se ocupa si de treburile casnice, mai rar asa.

    Lasa Cora ca timp pentru asta este suficient, le rezolvam pe toate atunci cand le vine randul..acum depinde de fiecare cand :) Un weekend cat mai frumos in continuare iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anne, aici ma gasesti ...la nici 5 min distanta de Mamaia!:P

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mami a facut compot de caise zilele trecute !

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  11. Hai ca vin Sertarul cu amintiri, mai am un picutz si vin spre mare :)

    Bun compotul de caise L'automne , eu as manca in nestire..dar sunt cam scumpe anul asta caisele si nu putem face foarte mult :) Ne descurcam cu ce avem. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai ce fata vrednica !!!
    As vrea sa seman si eu cu tine ...
    la vrednicie!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Felicitari, Anne, e o treaba migaloasa ordinea in biblioteca, dar atat de relaxant efectul ei!
    Vacanta frumoasa la mare!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pansydra Hai ca iti dau un pic de la mine, cum vrei sa-ti trimit :)?

    multumesc mult Pescarusul argintiu multumesc, intr-adevar e foarte relaxanta senzatia..mai ales cand apoi ramai singur acasa si poti sta linistit in compania cartilor.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu sunt o zgarcita ! Nu imi place sa imprumut la altii cartile mele si de aceea nu pun la vedere carti care ar tenta. Si de altfel nici nu cer de la altii carti sa citesc. Prefer sa ma inscriu la o biblioteca publica caci doar nu pot cumpara chiar toate cartile...
    Imi place cand cineva are o biblioteca bogata, dar eu am pierdut multe carti imprumutand pe altii si de aceea nu mai afisez cartile. Imi este jena sa refuz pe cineva ...

    RăspundețiȘtergere