Pagini

miercuri, 1 iulie 2009

Tara arde si baba se piaptana



Ce facem cu banii pe timp de criza? Ii dam ca prime de vacanta pentru angajatii Ministerului de Finante

"13,3 milioane de euro pare o cifră mare, şi aşa si este, dar repartizată la 33.000 de persoane pentru toţi angajaţii MFP - asta însemnând cele 42 de judeţe, Administraţia Naţională a Vămilor, Garda Financiară, Comisia Naţională de Prognoză - înseamnă un salariu, iar media, dacă faceţi împărţirea, este în jur de 380 - 390 (euro)", a spus Pogea, citat de NewsIn.
Sursa: Adevarul

Uite unde se duc banii imprumutati pentru care platim dobanda, uite cum se duce tara noastra in jos in loc ca economia sa-si revina, uite ce se fac cu banii care ar putea fi folosit in sens productiv si eficient.

Asa se duc banii imprumutati de la FMI, iar Guvernul se imprumuta de la banci pentru a plati pensiile si salariile..timpul trece, ne vom duce mai rau in jos si asteptam sa cada din cer totul.
Traiasca conducerea tarii, nu?

5 comentarii:

  1. Nu stiu ce ne mai mira...in fond, singura chestie pe care o fac ei e sa isi mareasca salariile, mergand pe ideea: eu sunt aici, acum, datoria asta oricum cine stie cand s-o plati...deci de ce sa nu profit ?...cand vom scapa de toti delicventii astia care ne conduc, putem sa speram si noi la ceva mai bun...pana atunci...cam nashpa

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar oare vom scapa vreodata,asta e intrebarea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, corect...ca sa fac un pic de haz de necaz as putea spune ca asta e o intrebare bonus la cele spuse mai sus...tara asta...oare unde se indreapta ? ce ne asteapta pe noi tinerii ?...cand ma gandesc ca mai am un an si termin liceul si o sa intru(fara sa cam vreau) in circuit ma cam ia cu un sentiment de "implinire"...

    RăspundețiȘtergere
  4. Ceva de bine nu cred ca ne asteaptam, intru si eu in categoria asta..ca nu-s asa batrana :)..insa te vei obisnui cu situatia, te vei adapta la cele existente, ca nu vei avea alta varianta. Trebuie sa supravietuim si sa mergem inainte, nu?

    RăspundețiȘtergere
  5. Corect, nu avem ce face. Cu Dumnezeu inainte ca intotdeauna:)

    RăspundețiȘtergere