Pagini

sâmbătă, 18 iulie 2009

Testamentul medical pe Google Health

Utilizatorii Google Health vor putea să stocheze online, "testamentul lor medical" pentru a ghida medicii şi familia dacă vor fi în situaţia de a nu putea comunica dacă îşi dau acordul sau nu asupra unor proceduri medicale, informează AFP

Printr-un formular, pus la dispoziţia de Google Health, internauţii pot preciza ce doresc să facă sau ce nu le permit medicilor, în cazul în care ar fi prea bolnavi sau răniţi prea grav pentru a-şi comunica dorinţele.

Google Health a fost lansat în mai 2008, este gratuit şi le oferă posibilitatea utilizatorilor să-şi stocheze şi să-şi administreze datele medicale pe internet, transmite Agerpre
Sursa: Adevarul

3 comentarii:

  1. Uau ...interesant !
    Dar daca are cineva parola si intra si iti modifica ceva ...pe acolo ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Probabil, sau recomandat ar fi, sa existe sisteme de securitate care sa impiedice realizarea acestor lucruri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubita,sisteme de securitate zici?!
    Da' de unde?! Uite,de 3 zile...ni s-au spart parolele si sunt ingrozita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Stam "impreuna" pe net! Cand sunt eu pe-o adresa,"dansul"...pe cealalta!!! Stii cum sunt?????? Ma pot astepta la orice! Aviz si tie!! Chiar nu e de gluma!!!!!
    Ai grija,da-mi de veste daca ai neplaceri de la "mine"!!!!!!! Momente ingrozitoare!!!!!!!!!!!!!!
    Cred ca se folosesc de detectoare speciale si nu le scapa nimic! Am obs ca in timp ce anumite pers. imi spuneau ca pleaca undeva...,adresele lor erau permanent deschise!! Aproape ca nu mai aveam incredere,nu mai stiam ce sa cred...Chiar daca stai pe net dar nu vrei sa fii vazut,alegi invizibilul,nu? Ei nu! Sfideaza pur si simplu! Poate faci un post pe tema asta si sa ceri niste solutii,nu mai stiu ce sa fac!!!
    Poate stie cineva ce se mai poate salva,cum sa fim cu garda sus in cazurile astea???

    Mereu aproape,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere