Pagini

luni, 20 iulie 2009

Toate au un rost pe lume?

Aveam nădejde că aşa este, toate au un rost..toate sunt date cu un anumit scop pe lumea asta. Însă uneori stau şi mă gândesc dacă oare chiar aşa să fie? Nu sunt date doar ca nişte piedici în viaţa pentru a le depăşi, în cazul în care eşti suficient de puternic, sau doar ca să te bucuri pe moment, şi în urma cărora să înveţi ceva care poate îţi vor fi de folos mai târziu?

Nu este nimic etern pe lume, totul vine şi trece. Nu te poţi baza pe prea multe lucruri sau persoane în viaţa, totul este sub semnul întrebării, însă cu bune şi cu rele trebuie să mergi mai departe. Şi să ajungi unde?

10 comentarii:

  1. In momentele (g)rele e placut sa crezi ca totul se intampla cu un scop..dar unde se ajunge dupa viata nu prea stie nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da se pare ca am venit aici sa invatam ...ce nu am facut ...
    in vietile anterioare ...probabil.
    Cand esti trista si dezamagita poate ar trebui sa mergi in parc ...sa te mangaie o salcie ...
    sunt cooperante ...stiu din experienta !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine ar fi fost daca s-ar gasi raspuns la toate intrebarile vietii asteia..off

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca s-ar gasi raspuns la toate intrebarile,viata n-ar mai avea farmec. Bucura-te de viata ta,gaseste-ti sensul si traieste-o. Toate au un rost,chiar si faptul ca ai lasat un comentariu pe blogul meu.

    Iti doresc o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  5. O zi frumoasa si tie Eugen-Ionut! Multumesc pentru vizita:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu zic ca fiecare incercare este lasata de Cel de Sus pentru a ne intari, pentru a ne pune fata in fata cu noi insine, cu credinta, cu ceea ce cu adevarat ne defineste..astfel, cu fiecare obstacol depasit, ajungi cu o treapta mai sus spre ceea ce se cheama cu adevarat fericire:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Chiar ieri citeam despre cazul unei persoane de 35 de ani, bolnave de cancer..care dupa felul in care vorbea punea la indoiala existenta lui Dumnezeu, nu intelegea de ce trebuie sa sufere atat..de ce daca exista Dumnezeu nu-l vede si il lasa sa se chinuie atat de mult.
    Probabil unii dintre noi suntem pusi la incercare, trebuie sa invatam din anumite lucruri petrecute pentru a ajuta si pe altii sau pentru a impartasi experienta noastra..ca cei de langa sa aiba un exemplu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred ca fiecare vom fi pusi mai devreme sau mai tarziu in fata incercarilor...pentru ca astfel vom putea sa ne inlaturam indoielile, fricile si vom putea sa fim cu adevarat fericiti:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu siguranta suntem si vom fi pusi in fata multor incercari, insa eu cred uneori ca fericirea este ceva pe care il descoperim destul de greu, si atunci cand o facem..dureaza uneori prea putin, fata de eforturile depuse si speranta ca o sa ne fie, din nou, bine. Dar cu nadejde in cel de Sus, vom trece peste toate..si poate vom descoperi adevarata fericire :)

    RăspundețiȘtergere