Pagini

joi, 2 iulie 2009

Traiasca anestezia

E prima oara cand mi se face anestezie cand merg la cabinetul stomatologic pentru tratarea cariilor.
Dar nu pot sa spun decat ca e tare bine sa nu simti nimic. E un pic mai aiurea senzatia obrazului si o parte a limbii amortita, dar e okay..trece. .

Pana acum de fiecare data suportam durerea, e drept intotdeauna am avut carii mici..fara alte complicatii sau belele, dar de data asta am avut o super gauroaie pe maseaua de minte si doamna doctor a zis s-o mai tin, sa n-o scot inca daca merge tratata. Zis si facut, mi-a facut o super injectie pe care nu am simtit-o deloc si la care nu am avut curaj sa ma uit, e drept, dar apoi a lucrat fara probleme..eram ca un ingeras care nu are nicio grija.

O avea ea si efecte secundare, dar e buna la casa omului aceasta anestezie, nu?

6 comentarii:

  1. N-am mai auzit de anestezie in vederea rezolvarii cariilor!!!!! Doar daca incepuse sa te si doara maseaua,asta insemnand ca ajunsese caria pana la nerv...,altfel nu se practica,nici nu e indicat!!!!!!
    Sper ca te-a intrebat inainte de asta daca ai vreo problema si mai ales daca accepti! Daca nu,scopul a fost sa-ti incarce nota de plata ,si mai rau....sa te supuna unui risc absolut inutil!!!!!!
    Si eu am avut o carie avansata la maseaua de minte si nu mi-a impus nimeni anestezie,nu ne jucam cu asta!!!!! Ai grija mare,stiu cum sa te aduca unde vor...
    Pupici calzi,cu sanatate!!!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. scumpa ma durea foarte tare maseaua aia, aveam gaura pe lateral langa gingie..nu puteam atinge eu cu mana, dar sa suport sa-mi lucreze in acea zona. Pe toate celelalte, de vreo 7 ani de cand merg acolo, mi le-a facut fara nicio anestezie..acum nu as fi rezistat cu siguranta. Multi pupici si tie draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. of dentistii astia...mie mi-era super frica de ei...mai ales de scos masele..au, au..visam sa ma adoarma si sa isi faca de cap cu dantura mea, iar apoi cand totul era gata sa ma trezeasca...orice numai sa nu ma doara...eu am auzit ca maselele de minte atunci cand ies trebuie scoase, e adevarat?? :-s

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuiesc scoase in unele cazuri, mie mi-a zis ca daca merge tratata s-o las. Si drept urmare, mi-a lucrat la ea si nu mi-a facut extractie.

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim, nu sunt deloc de accord cu tine.

    Pana si pentru o carie merita facuta o mica anestezie. Nu vad sensul in a suporta o durere in timp ce lucreaza cu freza si a nu fi nevoie sa suporti.

    Nota de plata nu se incarca cu nu stiu cat. Nici o grija. Consultatile, tratamentele si orice vizita la stomatolog nu trebuie sa fie de pomina.

    Eu cer anestezie de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  6. Lore(brish) anestezia aia nu e chiar okay, contine substante chimice care pot sa-ti faca rau..d-aia si te intreaba daca ai probleme cu inima..nu ai voie sa bei cafea, etc.
    Eu nu-mi fac anestezie decat atunci cand e complicata situatia si nu as suporta altfel

    RăspundețiȘtergere