Pagini

marți, 28 iulie 2009

Trebuie sa stai acasa obligatoriu..altfel te costa

Daca esti in postura de a primi pensia prin serviciile oferite de Posta Romana, obligatoriu trebuie sa stai acasa in ziua cand sti ca aceasta ar trebui sa vina.

In cazul in care esti plecat din oras o vreme, iar ziua in care ar trebui sa iti incasezi pensia se afla intr-una din zilele in care nu esti la domiciliu..vei gasi un biletel care te va instiinta sa mergi s-o ridici de la posta, sau daca nu, pensia va fi depusa la Oficiul de Pensii..urmand sa mai faci ceva drumuri pana vei ajunge sa intri in posesia acesteia. Asta se intampla daca iti lasa postasul pensia la Posta, ca s-o poti ridica de la ghiseu, daca nu..iti lasa un nr de telefon la unul dintre vecini, in care iti spune sa-l contactezi pentru a te prezenta ziua urmatoare la el sa-ti dea suma de bani pe care o asteptai.

Neplacut este faptul ca iti spune sa te prezinti dimineata la ora 9, ca sa astepti pana ii vin banii..toata povestea terminandu-se dupa o ora jumate de asteptat, si dupa ce trebuie sa ii lasi ceva bani, "pentru ca a fost dragut si te-a scutit de alte drumuri". O sa ajungem sa dam bani unui om si pentru ca a vorbit cu noi..ca in tara asta totul se plateste, niciun serviciu nu este gratuit, nu?

3 comentarii:

  1. Asa e la noi,draga mea! Totul e cu dus si-ntors,adica totul e posibil cumva,gasim noi o portita sa se poata si altfel! Despre atentii...nu se mai discuta pt ca astea se dau oricum(si acasa si la Posta).
    In alta ordine de idei,ma gandesc daca vom reusi sa mai prindem vreo pensie(la stresul zilnic si incertitudinile care ne pasc la tot pasul!)...Cine-a apucat o pensie,sa fie sanatos,ca noi...nu se stie ...
    Sa-ti traiasca parintii,sa-i tina Dumnezeu 1000 de ani,sa se poata bucura de pensii si mai ales de-un copil crescut si educat cum se cuvine !!!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Noi nu cred ca avem nicio sansa sa mai prindem pensia..cum vremurile astea sunt din ce in ce mai grele..
    Multumesc mult scumpa!

    Te pup mult si te imbratisez!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am patit si eu anul trecut acelasi gen de situatie cu alocatia de stst...a trebuit sa umblu dupa ea 3 luni sa o recuperez;))...avere mare:))

    RăspundețiȘtergere