Pagini

duminică, 12 iulie 2009

"Veronica..fata buna si cuminte"


Imi amintesc cu drag, si foarte vag, de perioada copilariei cand ma uitam la "Veronica". Il vedeam cu imagini alb-negru, dar nu era o problema, era un film pe care il indrageam. Imi placea la nebunie personajul interpretat de Veronica, era pentru mine ceva deosebit.
Insa timpul a trecut, iar acum nu imi mai amintesc actiunea filmului..vad "in fata ochilor" doar niste copii, insotiti de Veronica..dar mai multe, nu.

De astazi la Jurnalul va aparea intr-un nou format revista "Jurnalul de Duminica", in care va exista un DVD cu filmul Veronica. Imi este dor sa-l revad, poate imi voi aminti mai multe de copilarie..ar fi frumos, insa greu de realizat. Mi-ar placea sa mai traiesc o parte din copilarie, sa stiu ca sunt singura fara alte griji sau alte probleme pe care acum le intampin.

6 comentarii:

  1. Pe mine ma speria filmul, nu stiu de ce :-? :-S...

    RăspundețiȘtergere
  2. Anne,spre bucuria mea,eu am revazut filmul asta dupa 30 de ani,impreuna cu proprii mei copii :-DSi,ca si prima data,am trait aventura Veronica-i cap coada.Ce m-a uimit pe mine de mine insami,este faptul ca inca mai stiam sa cant din melodiile din film,iar fetita mea ma intreba curioasa de unde stiu eu ,daca nu mai vazusem filmul pana atunci?,Ea nu intelegea ca si mama ei a fost copil....hehehehehehe....
    Frumoasa postare,m-ai dus inapoi in timp cu ceva ani...:-D

    RăspundețiȘtergere
  3. A Not So Spotless Mind, dar la ce iti placea sa te te uiti cand erai mica? Iti mai amintesti?

    Ana-Maria si eu am privit in urma cu nostalgie cand mi-am amintit de "Veronica". Placerea e mult mai mare atunci cand revezi filmul cu proprii tai copii, sa vezi cum se manifesta ei..si sa te gandesti ca ai fost si tu asa. Oare voi ajunge si eu, ca tare mult mi-ar placea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai sigur vei ajunge ,Anne draga si tu asa,sa vezi reactia propriilor tai copilasi la anume lucruri pe care si tu le-ai vazut in copilarie....e mersul firii,nu?Asa e datul,cum se spune!:-D

    RăspundețiȘtergere
  5. Iubita mea,tot ce e legat cu fire de iubire de copilarie si de anii in care-am visat la stele cu ochii deschisi...nu poate decat sa ne emotioneze si sa ne aduca multa bucurie !!!
    Acelea erau cele mai frumoase si mai candide filme pt copii,o lume pura si adevarata ca o sarbatoare de suflet!! Cate filme la fel ati mai vazut in ultimul timp?!
    Ne bucuram si lasam sufletul sa pluteasca pe aripi de fluturi si soare...In emotiile si trairile de-atunci s-a cladit sufletul nostru!
    Nu vreau sa-mi imaginez cum ar fi fost sa fie acum,in lumea copilariei bantuita de roboti fara suflet,infioratori si violenti...
    Copilasii merita sa vada bijuteriile acelea adevarate:"Veronica","Veronica se intoarce","Maria-Mirabela","Mama","Bambi","Povestiri din Padurea Verde",etc,etc...
    Au fost unele dintre cele mai frumoase lucruri care ni s-au putut intampla! Mesajul lor era pasnic,invesmantat in adevar si bunatate...,in prezent...mesajul filmelor pt copii e altul,instigare la duritate si violenta...In trend cu vremurile!
    Sa redescoperim impreuna lumea celor buni,nu e povara prea mare!!!

    Cu mare,mare drag pt copilul din tine,draga mea!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc L'automne :) Te pup cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere