Pagini

joi, 6 august 2009

“Art Boulevard“

Centrul vechi al Bucurestiului, in perimetrul cuprins de strazile Franceza , Selari si Sf. Dumitru, se va transforma in perioada 4 august – 20 septembrie, intr-un centru al vietii culturale bucurestene si europene, unde artistii din toate domeniile vor avea ocazia sa se exprime liber. Expozitii, proiectii de film si reclame, concerte, teatru de strada, dans, jonglerii si ateliere de creatie sunt cateva din activitatile la care publicul va putea asista sau chiar participa

Asociatia culturala “Art Music & Film” isi propune sa transforme pe durata evenimentului o parte a centrului istoric intr-un centru al vietii culturale bucurestene organizand expozitii de pictura, fotografie, sculptura, street art, concerte, DJ, VJ, proiectiii de film, publicitate si teatru de strada, jonglerii, concursuri, literatura, hand-made, arta neconventionala. Pe langa toate acestea in fiecare saptamana organizatorii vor pregati petreceri si surprize, in concordanta cu tema evenimentului de anul acesta “550 de creativitate si vitalitate urbana bucuresteana”.
Sursa: Hotnews

4 comentarii:

  1. Trebuie sa fie delicioasa trecerea pe acolo si trebuie sa imi fac timp sa ajung!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai suficient timp la dispozitie :) Si eu imi doresc sa ajung. O zi frumoasa iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place postul. Suna incitant... Cred ca Bucurestiul este deschis spre astfel de manifestari, doar ca se intampla cam rar. Asta am apreciat intotdeauna acolo comparativ cu restul tarii minus Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Suna interesant:). Ma mir ca se oragnizeaza asa ceva in bucuresti, sincer sa fiu...dar e un fapt incurajator

    RăspundețiȘtergere