Pagini

vineri, 28 august 2009

Automobilul electric vine la Bucuresti

Modelul i MiEV va putea fi admirat, maine şi poimâine, la Muzeul Satului din Bucureşti

Mitsubishi i MiEV, automobilul cu propulsie 100 % electrică, va fi prezent, în acest weekend (29-30 august), la Muzeul Satului din Bucureşti, cu prilejul evenimentului Săptămâna Japoneză, anunţă distribuitorul general Mitsubishi Motors pentru România.

Micuţul i MiEV (3,39 metri lungime, 1,47 metri lăţime) produce zero emisii de dioxid de carbon. Acumulatorii litiu-ion pot fi încărcaţi şi la priza de acasă, în numai şapte ore. Încărcarea rapidă, la 80% din capacitate, se poate realiza în doar 30 de minute, prin intermediul unui dispozitiv special. Autonomia maximă a automobilului este de 160 de kilometri.

Lansarea modelului va avea loc la sfârşitul acestui an, în Japonia, dar primele maşini vor fi distribuite cu începere din aprilie 2010, informează ”upiasia.com”. Maşina este aşteptată şi în Europa.
Sursa: Evenimentul zilei

Mi-ar plăcea şi mie să-l văd, dar probabil nu voi ajunge..o să am un weekend destul de încărcat.
Voi mergeţi?


5 comentarii:

  1. Nici eu nu o sa ajung,inca mai am multe de rezolvat pe acasa...Astept parerile celor ce vor merge.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca sunt atat de interesat sa vad un model de masina...nu cred ca merita efortul...atunci cand esti hotarat sa il achizitionezi, se schimba datele problemei...iti spun eu sigur asta...oricum...pare de apreciat masinuta...vreo idee de pret ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Masinuta e dragutica dar cand te gandesti cate inventii au romanii in materie de masini si nu sunt puse in practica....Avem inventia masinii fara consum care sta pe tusa! Si cate si mai cate...Si pe urma ne miram cand apar ca mari descoperiri prin alte parti,de altii desigur!!

    Sarutari! L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. Rapp inca nimic legat de pret, dar oricum chiar daca nu o putem achizitiona..e bine de vazut asa ca o parere pentru noi.

    L'automne cu siguranta daca ne-am mobiliza, am reusi sa facem si noi multe lucruri bune..dar atata timp cat ne gandim cum sa luam ceea ce nu ni se cuvine, e mai greu

    RăspundețiȘtergere
  5. Si altii au luat mereu ceea ce ni se cuvenea noua de drept(vezi Premiul Nobel!)! N-am inventat noi furtisagurile crase,am preluat reteta de la altii - mult mai "profesionisti" decat noi!!!!

    Seara linistita!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere