Pagini

marți, 25 august 2009

Concert Madonna

Mai este puţin până la concertul din Piaţa Izvor, aşa că au apărut informaţii legate de organizarea acestuia.

Madonna soseşte la Bucureşti de la Belgrad (Serbia), unde a concertat aseară. Următorul concert din turneu va avea loc la Sofia (Bulgaria), la 29 august.

În deschidere, de la ora 20.00, va mixa DJ-ul Paul Oakenfold, ales ca opening act pentru toate showurile din acest turneu.

Madonna va începe concertul după setul DJ-ului englez. Cel mai probabil, ea va urca pe scenă în jurul orei 22.00, aşa cum s-a întâmplat şi la alte spectacole din turneu.

Accesul în spaţiul de concert se va face mâine, în intervalul 17.30-20.30, pe la oricare dintre cele trei intrări: cea din zona staţiei
de metrou Izvor, intrarea de la intersecţia străzii B.P. Haşdeu cu Splaiul Independenţei şi intrarea de la intersecţia străzii B.P. Haşdeu cu B-dul Naţiunilor Unite.

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. În cazul în care posesorul de bilet alege să părăsească zona de concert, nu va mai putea utiliza biletul pentru accesul ulterior. Biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului.

Celor care vor veni miercuri la concert le este recomandată utilizarea mijloacelor de transport în comun, în special a metroului, pentru a evita orice neplăceri create de restricţionarea traficului.

În zona Parcului Izvor nu vor fi locuri de parcare disponibile, iar circulaţia va fi închisă între orele 17.00 şi 01.00. Traseul anumitor linii RATB va fi modificat: vor fi afectate liniile 104, 123, 124,136 şi 385.

Este interzisă intrarea cu sticle, bidoane de plastic, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, parfumuri, umbrele, scaune, arme, lanţuri, obiecte periculoase, băuturi sau mâncare, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video.

În caz de ploaie, spectatorilor le este recomandat să vină cu pelerine.

Băuturile şi produsele alimentare (sucuri, bere, apă, chipsuri, hot dog) nu vor putea fi cumpărate cu bani, ci doar pe baza unor jetoane, pe care spectatorii le pot procura de la casieriile din parc.
Sursa: Adevarul


Ne vedem acolo?

10 comentarii:

  1. Sunt curios daca doarme la noi su pleaca la Sofia!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit in Adevarul ca e posibil sa doarma la Budapesta! Vom trai si vom vedea.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai mai tre sa si doarma la cate pretentii are? :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ehhhh cred ca se exageraza ...
    doar nu vine singura ...
    daca are pretentii si pentru cei cu care lucreaza ...???
    asta ar insemna ca e un sef bun ...nu ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Este interzisa si prezenta medicamentelor la purtator sau numai impreuna cu reteta care sa ateste necesitatea lor in acele momente!!!!!
    Multe,prea multe pretentii are fata asta!! Nu sunt fan,nici nu mi se pare vreo voce de exceptie...
    Cum ti se pare Madonna?

    Mereu aproape,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. in Romania ..chiar de ziua mea..:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pansy ea are pretentii de la toata lumea, si sincer mie mi se pare exagerata..dar isi permite femeia, deh..

    Draga mea L'automne , Madonna pana de curand mi se parea ca este o vedeta "oarecare"..imi placeau unele melodii de la ea, dar atat. De cand cu concertul asta, mi se pare cam deplasata..adica nu inteleg pentru ce trebuie sa faca atata risipa, si sa vina cu atatea pretentii..auzi, se cara cu mobila dupa ea la fiecare concert..pai mobila mai buna in lumea asta nu exista, sau cum? In fine..fiecare om cu "pasaricile lui", nu?

    Ioan Alexandru Pentru ca tot mai sunt doar 2 ore, pana la ziua cea mare..iti doresc un sincer si calduros LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  8. hehehe.... eu cred ca am sa ajung la concert...

    don't know yet... dar oricum...eu cred ca este si va ramane o legenda pe plan artistic.
    mai mult decat atat.. ea se afla printre putinii artisti care au revolutionat muzica, facand abstractie de varsta si vremurile schimbatoare:D

    well...sunt mai mult ca sigur ca va oferi un show de neuitat... asa ca pt cei care au ocazia sa mearga la concert....

    GO FOR IT!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. Abia astept impresiile tale despre concert.As fi vrut atat de mult sa ajung....dar nu se poate...din pacate...data viitoare,sau in alt concert...

    RăspundețiȘtergere