Pagini

vineri, 21 august 2009

"Da' ... de unde bani?"

Acesta este titlul unei scrisori primite azi în cutia poştală.

Se continuă cu, "Povestea Ioanei":

" Se apropiau examenele şi fiicamea era tot mai îngrijorată dacă le va trece cu bine. Am vrut să o ajut şi să-i plătesc meditaţii. Da' ... de unde bani? Am sunat la Provident şi ei mi-au împrumutat banii de care aveam nevoie, chiar a doua zi... Acum fiica mea este studentă".

Ce pot să zic decât că au o promovare foarte agresivă, până acum puneau fluturaşi..acum vin cu scrisori, care au menţionat pe plic cuvântul "Bani" şi care pe mine mă lasă rece, l-am luat şi deschis doar să văd cât de creativi sunt în ultima vreme, nimic mai mult.

Din punctul meu de vedere această poveste a Ioanei este cam de umplutură, pentru că existenţă cazuri în care oamenii chiar au nevoie de bani, pentru treburi mai interesante şi mai urgente, iar uneori nici nu sunt băgaţi în seamă. Iar având în vedere costurile implicate de un astfel de împrumut, chiar trebuie să apelezi la el doar în situaţii majore..sau cel puţin eu aşa aş face. Pentru suma maxima de 3000 RON ce o poţi lua de la Provident prefer să împrumut de la cunoscuţi (dacă am de unde)..decât să apelez la acest gen de servicii ale unui IFN.

Dar nu toată lumea ştie ce implică acest împrumut, iar mai ales acum în perioada asta destul de grea pentru unii, cu siguranţă că cei de la Provident o duc bine..tocmai d-asta încearcă să se facă cunoscuţi.

5 comentarii:

  1. Am primit si eu aceasta scrisoare. Chiar ca e cusuta cu ata alba povestea Ioanei. N-am citit toata scrisoarea. N-am rezistat. Am aruncat-o repede la gunoi. Daca nu as fi facut asa, m-as fi apucat sa-i injur rau pe cei care au conceput-o.

    RăspundețiȘtergere
  2. bine ai facut Geocer , cu astea nu e nicio pierdere :)

    Rapp si de cele mai multe ori chiar se reuseste

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu dau 2 bani pe chestiile astea!! Sa stii ca sunt asa cum zici,prea insistenti!! Povestile lor sunt de-a dreptul enervante... Cu toate astea,avand in vedere ca sumele imprumutate par mici si deci usor de returnat,cred ca sunt destui cei care apeleaza!

    Pupici cu mare drag!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa este draga mea, din pacate multe persoane apeleaza la serviciilor lor.
    Pupici multi scumpa!

    RăspundețiȘtergere