Pagini

marți, 11 august 2009

Dragostea invinge

Urmaream aseara la stirile TV despre celebrul caz de la Timisoara, cand am fost uimita sa aud ca va avea loc o nunta intre cei doi participanti la omor.




Sa intelegem ca trebuia sa aiba loc uciderea unui om ca sa realizeze/sa-si demonstreze dragostea unul fata de altul? Ce rost are acea casatorie in puscarie oare?

Probabil isi vor petrece ceva ani in acele imprejurimi, timp in care se pot intampla multa..se pot schimba lucrurile foarte mult pana vei iesi la "lumina". Iar apoi, consider ca pentru un om normal este greu sa-ti revii dupa ce constientizezi ca ai bagat un om in pamant, ori ca sa doresti sa-ti petreci intreaga viata alaturi de un om care a fost complice la omor...mi se pare cam dubios.

Inafara de asta, casatoria este un eveniment unic in viata (cel putin la nivel teoretic, sau de dorit), este o amintire ce iti ramane pana mori..sa fie alea oare imprejurimile prielnice desfasurarii unei astfel de ocazii? Normal pentru ei, ar fi sa uite si sa-si vada de viata inainte..ori cu trecerea timpului cand te vor intreba copiii de casatoria ta..de momentul in care ai imbracat rochia de mireasa, ce o sa le spuna..ca ei erau in puscarie?

4 comentarii:

  1. Asta da dragoste cu nabadai:))...aici probabil simbolul inelului e reprezentat de catuse si lista poate continua:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar trebuie sa vedem si partea "buna" a situatiei..o sa fie o casatorie de durata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sotii nu pot depune marturie unul impotriva celuilalt.
    Nu stiu daca la noi este valabila treaba asta.
    Viata intrece orice imaginatie.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ar trebui sa se afle la un test poligraf

    RăspundețiȘtergere