Pagini

luni, 17 august 2009

Echipa F1 ING Renault vine in Romania

Echipa de Formula 1 ING Renault va oferi publicului o demonstraţie excepţională de performanţă automobilistică pe străzile capitalei, in data de 10 si 11 octombrie 2009.
Accesul va fi gratuit pentru toţi cei interesaţi.
Va fi amenajată în zona Piaţa Constituţiei o pistă, unde doi dintre piloţii Echipei F1 ING Renault vor încânta publicul cu un spectacol unic.
Traseul, cu o lungime de 600 de metri, va cuprinde porţiunea din Bulevardul Libertăţii situată între intersecţiile cu Bulevardul Naţiunilor Unite şi Calea 13 Septembrie.


Roadshow-ul Renault din Bucureşti este primul spectacol de acest fel desfăşurat în România, cu susţinerea Echipei de Formula 1 ING Renault. Aceasta a mai organizat evenimente similare în mari oraşe ale lumii, precum Roma, Lisabona, Sevilia, Dubai, Sao Paulo, New Delhi, Johannesburg, Moscova, Kiev, Varsovia şi la Technocentre Renault, lângă Paris.

Demonstratiile de Formula 1, evenimentele speciale si paradele organizate cu aceasta ocazie se adresează în egală măsură publicului adult şi copiilor. Atracţia principală a celor două zile vor fi demonstraţiile celor doi piloţi la volanul unei maşini de Formula 1.

Echipa F1 ING Renault va fi prezentă şi la Piteşti, pe data de 9 octombrie, cu sprijinul Primăriei Municipiului Piteşti şi Consiliului Local Piteşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu