Pagini

vineri, 7 august 2009

Fara pile si relatii..nu ai sanse

Oare se va schimba vreodata situatia asta?

Daca ai cunostinte si esti descurcaret, poti obtine un credit si de pe o zi pe alta..lucru testat intr-un judet al Romaniei, daca nu..depui dosarul si astepti aproximativ o saptamana pana sa primesti un raspuns concret.
Vorbesc din punctul de vedere al unui om simplu ce are nevoie de o suma de bani si apeleaza la serviciile bancare..nu ca broker ce intermediaza obtinerea creditelor, ca aici situatia este alta.
Ma intreb oare oamenii care nu au pile si relatii, trebuie sa moara? Ei nu au dreptul la nimic pe lumea asta in care predomina "fruncia"?

7 comentarii:

  1. Trist si foarte adevarat.Dar mai ales,valabil in orice domeniu.,,Pile si relatii,, una din multiplele posibilati de a trai in Romania.Dorinta de a obtine un mic favor este ridicata la rangul de lege.Putem scapa de ea? Nu cred.Doar nu esti fraier sa stai sa-ti astepti randul sa obtii ceva cand stii pe cineva care-ti poate rezolva mai rapid problema.

    O zi buna iti doresc!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate darry :)
    Multumesc, la fel si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. ce sanse ai fara pile ?
    sansa porcului de craciun
    sau poate ai vreo sansa sa gasesti pe cineva corect in tara asta :|

    RăspundețiȘtergere
  4. sa gasesti pe cineva corect..se poate, dar sunt foarte foarte mici sansele..aceste persoane sunt foarte rare pe la noi, si considerate a actiona "anormal" :)

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca ar fi mai interesant daca ai da si numele judetului ............. dar cred ca imi vei spune ca nu are importantza in fiecrae judet al tariiiiii e la fel............

    RăspundețiȘtergere
  6. Aurash nu prea conteaza exact unde se intampla..de retinut este ideea, ce se intampla efectiv..nu unde :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai cum lor nu le iese nimic daca sunt corecti, se pare ca s-au invatat cu narav, ca doar na, e tara de asa maniera incat se invata inca de la putere cum se fura...acolo se da tonul si aici se joaca...trist

    RăspundețiȘtergere