Pagini

miercuri, 26 august 2009

Inca putin...

Şi va începe concertul mult aşteptat, va începe din nou haosul în Bucureşti..va fi oprită circulaţia, modicat traseul mijloacelor în comun..deci încurcat oamenii care îşi doresc, poate, să ajungă acasă după o zi de muncă.

Iar mâine, o să avem un Bucureşti curat, cu o cantitate mare cu deşeuri şi alte cele.
Frumos aşa?

9 comentarii:

  1. Nu mai suport! Mai lasati-ma fratilor cu Madonna! De dimineata pe Antena1, la Meteo, anuntau tipmul probabil din parcul Izvor! Oare axa universului trece pe acolo??? Mai avem sa cautam prin gunoiul DIVEI dupa ce va parasii Bucurestiul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta m-am aberat si eu aseara pe blogg la mine...oare mai rau de atat ce se poate intampla?!Asta asa,ca sa ma incurajez singura!

    RăspundețiȘtergere
  3. Simion-Cristian, ce te face sa crezi ca nu o sa aflam de la Antena 1 ce era in gunoiul DIVEI ?;;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai pot cu Madonna...nu credeam ca o sa vad vreodata atatea imagini cu Madonna..chiar si la emisiunea La ordinea zilei unde se dezbateau de obicei subiecte politice s-a vorbit despre ce mananca Madonna,despre cum doarme ea...despre cum respira, merge la toaleta...
    Cum spun colegii mai sus sa nu ne mire daca vor scotoci prin gunoaiele "divei".

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu stiu ce a fost pe la TV, dar acolo a fost frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Am urmarit o emisiune aseara despre Madonna!! Invitat era Berti Barbera care intrebat fiind de ce nu este la spectacol,raspunde ca nu-i place! Fain! Ce-ar fi de spus despre Madonna? Nimeni nu vine acolo s-o asculte ci numai s-o vada pe viu!!! Ce-ar fi de auzit? Voce? De unde?! Fata asta face spectacol prin salturi de colo-colo,am urmarit-o destul aseara! Sigur ca are ceva dar totusi,sa fim seriosi! Nu e fenomenala,nici pe departe M.J.!!! Chiar si Berti a fost intrebat daca exista asemanari sau daca se pot face alaturari iar el a raspuns cam asa:"nici vorba! M.J. era un mare talent si foarte putin noroc!".Mi-a placut asta! Toti vrem sa vedem cum arata Madonna,cam atat! Ce stil nou a adus in muzica? Specatacol? Da! Dar nu peste M.J!
    Programul ei? Crunt! Cum rezista? Tare ciudat! Bea numai apa sfintita de cabala pt care plateste 10.000 de dolari/luna!!! Normal? Fireste ca nu! Oare nu se intreaba nimeni ce contine apa aia? Nu e dubios? Ce poate fi atat de energizant?! Acolo e efort,nu gluma iar mancarea extrem de putina si vegetariana nu-ti asigura toate astea,sa fim seriosi!
    Se spunea ca nu doarme in Romania dar iata ca a facut si asta! De ce n-a mers sa vada cateva spitale de copii sau Leagane,cum a facut Michael de fiecare data cand a ajuns pe-aici??
    Madonna e Madonna,nu?! A,era sa uit vestimentatia...! Urata!
    Am urmarit reactiile de dupa...si n-au fost prea stralucite! Posibil sa mi se fi parut mie..

    Mereu aproape,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  7. :) Mie mi s-a parut concertul, privit dinafara, destul de okay..dar nu super tare. O sa revin cu impresii despre concert, cu riscul de ma injura unele persoane satule de acest subiect (asta a fost motivul pentru care nu am facut pana acum asta, dar la intrebarea Pansydrei..o voi face)

    RăspundețiȘtergere
  8. Hai ca esti haioasa,draga mea! Cine sa te injure?! Adica stai,uitasem pe ce lume suntem...
    Sigur ca vrem sa-ti stim parerea,doar de-asta ne-am adunat pe-aici,sa impartasim pareri nu? Care mai de care! E grozav sa afli amanunte de la fata locului,a fost totusi un eveniment bulversant! Ti-am asteptat parerile...Crezi ca mi-as schimba parerea daca mi-ai spune ca esti fan? NUUUUUUU! Ar fi culmea! Inca asteptam,sa stii!

    Te sarut cu drag!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere