Pagini

luni, 3 august 2009

Muncim cu drag si spor

De saptamana trecuta, cei de la Distrigaz realizeaza lucrari pe strada unde se afla imobilul in care imi petrec o parte din zi.
Stand la parterul blocului, si incercand sa inspir un pic de aer "curat".. urmaresc cum isi petrec oamenii o zi de munca si ma intreb oare cum e posibil?

Trecand peste faptul ca de fiecare data cand intru in scara blocului, primesc tot felul de adresari de unde iti poti face o parere legata de respectivele persoane, se presupune ca ei ar trebui sa "munceasca cu drag si spor", de fapt..ar trebui sa munceasca..pentru ca dragul si sporul probabil le lipseste multora dintre ei, atentia lor fiind indreptate asupra altor lucruri (de exemplu, femeile care trec pe strada, unde gasesti un loc bun la umbra, etc.).

In neregula mi se pare pe langa comportamentul lor si interesul asupra activitatii pe care o desfasoara, vocabularul pe care il folosesc. Din 10 minute in care stau de vorba, cel putin 6 minute se injura de toti mortii, si de toate cele..isi transmit mesaje negative.

Asta sa fie modul de lucru zilnic?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu