Pagini

sâmbătă, 29 august 2009

Ne facem cunoscuti

Într-un articol apărut astăzi în prestigiosul ziar „The New York Times“ este realizată o frescă a Bucureştiului de altădată, unde zona Lipscaniului era cea mai importantă arteră comercială a capitalei României. Astfel, reporterul cotidianului american atrage atenţia asupra avansatei stări de degradare în care se află zona de ceva vreme, din cauza unor lucrări de reabilitare ce par să nu se mai termine.
Sursa: Adevarul
Şi aşa nu eram noi văzuţi foarte bine în străinătate, acum cu siguranţă situaţia se va schimba, sau..poate nu, din contra.
La vorbe ne pricepem cel mai bine, ne ocupăm de reabilitarea centrului vechi al oraşului, o să fie o frumuseţe şi alta nu, dar de fapt lucrurile nu stau nici pe departe aşa. Chiar vorbeam săptămânile trecute că îţi este frică să mergi pe acolo noaptea, sunt numai oameni dubioşi, sunt gropi, podurile alea care vor cădea în curând..adică, pe scurt "toate condiţiile" pentru a petrece o seară în acele locuri.

Chiar nu ne pasă deloc de starea în care se află ţara noastră?

3 comentarii:

  1. Eu zic ca noua da...despre "conducatori" nu sunt eu prea convins:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am discutii in contradictoriu cu o profesoara,pentru ca nu vrea sa inteleaga ca Romania nu e prea bine vazuta peste hotare,si acesta este unul dintre motivele pentru care nu avem turisti...

    RăspundețiȘtergere
  3. Rapp Nici eu nu sunt convinsa :D

    Printre Ganduri eu zic sa-i spui sa mai cerceteze, sa se convinga ca tu ai dreptate. Sunt tari in care exista reclama "anti-Romania"..sunt filmulete in care sunt aratate conditiile de la noi, cum sunt chinuiti copii, tiganii care traiesc aici si se ocupa cu insusirea unor bunuri care nu le apartin, aurolacii, etc., tocmai pentru a-i determina sa nu vina aici..expunandu-se unor pericole, zic ei.

    RăspundețiȘtergere