Pagini

luni, 17 august 2009

Ne este necesar...

Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti, instituţie subordonată Primăriei Capitalei, va investi 294.000 de lei pentru a înălţa în Parcul Unirii
o cruce de 15 metri cu flori decorative, conform unui anunţ postat pe site-ul de
licitaţii publice.
Sursa: Cotidianul


"Lumea" spune că nu sunt bani, da..nu sunt, însa asta este valabilă doar pentru lucrările de care capitala asta chiar ar avea nevoie, că pentru toate porcăriile (eu aşa le consider cel puţin) se găsesc bani, şi nu foarte puţini.

Vrem să ne facem remarcaţi, să intrăm în cartea recordurilor având cel mai mare cârnat, având cel mai mare ou, având cea mai mare prostie, etc. Dar cu ceva care chiar sa ne fie şi util nu putem să ne facem remarcaţi? Nu putem şi noi să avem autostrăzi cum au străinii? Drumuri şi canalizări mai bune? Păi nu, ştiu deja răspunsul..nu putem, asta pentru că primarul general al capitalei noastre dragi, D-nul Oprescu, (şi în general oamenii aflaţi la conducere) nu are/au nicio treaba cu asta..ei sunt preocupati de alte minuni pe lumea asta..si uite asa, se duc banii nostri aiurea si tara asta de rapa.

Ce ne trebuiesc cruci sau alte decoratiuni, cand suntem in plina recesiune si nici pentru viitorul apropiat nu se vad semne pozitive ca ne-am reveni?

8 comentarii:

  1. foarte bine ai zis, ar trebui sa intram in cartea recordurilor pentru cea mai mare prostie

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă leşi cu cele autostrăzi?
    Când or să arate toate drumurile şi străzile din România precum drumurile din nordul judeţului Suceava (arată super drumurile naţionale pe-acolo!) abia atunci să mai guiţăm cu autostrăzile.
    Ia uite mă... nu putem trăi fără autostrăzi...
    Drumuri, canalizare, curăţenie... întâi pe-aici şi dup-aia cu autostrăzi.

    Cruce de 15 metri ? Văleu !

    RăspundețiȘtergere
  3. Vilo In primul rand te rog sa nu mi te adresezi asa, nu ne cunoastem si cred ca nu e cazul sa vorbim asa.

    Iar apoi incearca sa vezi binele tuturor, nu doar partial. Unii oameni poate isi castiga painea din asta..efectuand drumuri in toata tara, si care-si distrug masinile din cauza autostrazilor (aflate in constructii,reparatii, etc.)..nu este cazul meu, insa ma gandesc in general..pentru ca s-ar putea lucra la toate, si la drumuri, canalizari, etc...toate au nevoie de reabilitari, ca daca avem canalizare si curatenie, si nu avem drumuri..tot rau este.

    RăspundețiȘtergere
  4. Situatia devine un pic tragic - comica;))...unde vom ajunge ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu se stie, dar cand vedem cazul Germaniei, Frantei, Japoniei care ies la "lumina" si noi ne ducem in jos..nu cred ca e de bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate ...din pacate se viseaza multi cai verzi ...pe pereti ...
    dar nici peste noapte nu se pot realiza ...
    mai ales dupa aita ...haos cum a fost la noi ...
    si mai este ...

    RăspundețiȘtergere
  7. La noi nimic nu o sa se rezolve peste noapte, decat poate peste zeci de ani :)..eu v-am zis ca suntem pe drumul cel bun, dar nu vreti sa ma credeti :))

    RăspundețiȘtergere
  8. pai ce sa mai spun, asta da lucru care trebuie oamenilor:). Dar ce sa va fac, voi l-ati votat pe domnul Oprescu:)) noi, provincialii nu putem decat sa ne amuzam de chestiile care le tuna lor in cap, in timp ce locuitorii(adik voi) sa va dati palme cand vedeti ca idiotenia unora poate sa duca pana la culmie penibilului

    RăspundețiȘtergere