Pagini

luni, 24 august 2009

Pepsi mai aproape de noi

PepsiAmerica a construit cea mai mare fabrică din Europa, în judeţul Ilfov, în localitatea Dragomireşti, pe o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi.

PepsiAmericas, al doilea mare îmbuteliator Pepsi-Cola la nivel mondial, a investit astfel 150 de milioane de dolari în unitatea de producţie din Ilfov, unde a relocat o parte a activităţilor din Bucureşti, iar deschiderea oficială a fabricii este programată pentru 1 septembrie.

Unitatea de producţie este dezvoltată în zona de vest a Capitalei, în zona şoselei de centură şi a autostrăzii Bucureşti-Piteşti.
QAB România deţine două unităţi de producţie a băuturilor răcoritoare la Bucureşti, şi una la Covasna, pentru apă minerală.
Sursa: Evenimentulzilei

5 comentarii:

 1. E foarte bine...sincer ma cam mir ca se investeste o suma atat de mare pe taramurile patriei...dar e bine asa:)...la multe inainte:)

  RăspundețiȘtergere
 2. Acum si-au gasit, cand m-am lasat deja de 2 ani si putin de carbogazoase :))

  Mai bine ar deschide Lindt fabrica de ciocolata... ca eu una vreau rau de tot sa incerc tabletele lor cu lichioruri :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Asta inseamna ca se consuma la greu,nu? Daca n-ar fi o buna piata de desfacere si nu s-ar fi vazut rezultatele,ar mai exista atata interes??
  Ce sa zic?! E un lucru bun! Mi-ar placea sa vad cum e inauntru,ma fascineaza! Mersi frumos de informatie,nu stiam!

  Pupicei efervescenti!!!!
  L'automne

  RăspundețiȘtergere
 4. Rapp Probabil cheltuielile erau mari si in cazul transportului (mai ales daca exista un consum mare), asa ca mai bine l-au facut la noi..unde cred ca preturile oricum nu sunt foarte mari, fata de alte tari

  brontozaurel ar fi prea frumos daca si-ar deschide Lidt fabrica de ciocolata, ma abtin eu de la dulciuri..dar sigur as fi un client fidel :)

  L'automne Este un consum mare, dar nu stiu daca e chiar de bine..eu m-am lasat de astfel de bauturi, si nu voi reincepe sa le consum frecvent..asa ca pentru mine nu conteaza, poa' sa-si deschida fabrica si in fata blocului meu..ca nu ma intereseaza :D

  Pupici si tie draga mea

  RăspundețiȘtergere