Pagini

luni, 31 august 2009

Putem ajuta un suflet

Fiind un cititor fidel al "capodoperei" lui Rappa_ru', am aflat de un caz trist, care doare foarte rau.
Am citit povestea Alinei, şi mi-au dat lacrimile...nu îmi este ruşine să recunosc faptul că mă ating toate cazurile de suferinţă ale oamenilor din jurul meu.

Chiar dacă nu o cunosc, chiar dacă poate mulţi vor spune că nu se ştie cât este de reală povestea..eu cred că în existenţa nevoii de ajutor, şi în limita posibilităţilor voi oferi sprijin.

De asemenea, o să vă rog şi pe voi să citiţi şi să vedeţi cât este de mare puterea lui Dumnezeu, cum readuce la viaţă sufletul unui om pentru a fi în continuare alături de familie şi de persoanele dragi. Pentru ca acesta să poată merge înainte, este nevoie şi de un mic ajutor din partea noastră. Dacă simţiţi că merită, că puteţi oferi o mânuţă de ajutor..vă rog, nu ezitaţi s-o faceţi. Numai dăruind din inimă, fără a aştepta răsplată sau altceva în loc, vom putea face fericiţi şi pe unii oameni, care au nevoie de sprijin şi care merită să cunoască frumuseţea vieţii care i-a fost dată.

Multă sănătate tuturor vă doresc!

5 comentarii:

  1. Dumnezeu a zâmbit de drag...nici eu nu o cunosc personal pe Alina, dar am hotărât în inima mea să o ajut!...Sper să o pot face curând...

    RăspundețiȘtergere
  2. In primul rand multumesc de apreciere:)
    In al doilea rand, inteleg, si eu sunt la fel...ma ating destul de mult cazurile cand tristetea se instaleaza in oamenii de pe langa noi...poate imi aduc aminte de alte situatii personificate prin care am trecut si trecem fiecare...
    Si nu in ultimul rand...multumesc de urari...la fel si tie si speram sa se termine cu bine:)...Doamne Ajuta:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mariana frumos gestul tau, asa cu un pic de la fiecare speram s-o ajutam pe Alina, nu?

    Rapp cu nadejde in El, toate se termina cu bine, nu? :) Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am mers si eu pe firul povestii... Doamne-ajuta!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere