Pagini

miercuri, 26 august 2009

"Romanul adolescentului miop"

Scrisă de Mircea Eliade, cartea "Romanul adolescentului miop" a apărut azi în colecţia "Biblioteca pentru Toţi" de la Jurnalul.

Aţi citit această carte, v-a plăcut?

10 comentarii:

  1. am citit-o in clasa a 9-a, deci a trecut ceva vreme, insa mi-a placut foarte mult...in orice caz mie imi place cum scrie Eliade, deci pot fi foarte subiectiva, insa este o carte care merita citita

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest roman este pe lista preferatelor mele desi l-am citit acum , mult timp.Eliade are un stil original de a scrie si nu poti sa nu -l indragesti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am citit-o,insa,fiind scrisa de Eliade,clar este o carte foarte buna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Offtopic: Ai un premiu-zambet la mine pe blog:)...il meriti pe deplin, felicitari:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, este o carte foarte buna, care accentueaza framantarile unui adolescent...exact asa cum sunt toti adolescentii, cu razbooaiele lor interioare si cu ei insisi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am citit-o in primul an de liceu si mi-a placut tare mult. Am vazut si o piesa pusa in scena dar nu se ridica la nivelul cartii! O recomand cu caldura tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte buna cartea, cand am citit-o nu mi se parea la fel de reusita pentru ca eram obligat de profa de romana sa o citesc, insa e o carte care face lectura placuta:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am citit-o si eu tot prin clasa a 9-a insa mie personal nu prea mi-a placut...nu stiu, depinde de gusturile fiecaruia acum...ceea ce pot sa spun cu siguranta este ca Mircea Eliade este un scriitor extraordinar si ca Maitreyi este printre romanele mele preferate...tot de la Eliade recomand si Isabel si apele diavolului ori Domnisoara Christina.

    RăspundețiȘtergere
  9. Oh !am citito si eu ,si tot prin clasa a 9-a :)) e o carte interesanta, si arata un adolescent nehotarat ,arata multe trairi,merita citita nu conteaza la ce varsta:)

    RăspundețiȘtergere
  10. am avut si eu o tentativa de a o citi, insa nu prea mi-a captat atentia si am renuntat. Acum ma gandeam s-o reiau :)
    Va multumesc pentru parerile voastre!

    RăspundețiȘtergere