Pagini

vineri, 28 august 2009

Tropicul Cancerului

Încerc să citesc această carte, de fapt mi-am propus s-o citesc..dar nu prea mă atrage, am citit în jur de 50 de pagini şi mi se pare cam aiurea. Nu ştiu ce să fac, să "pierd" vremea continuând..sau s-o las baltă..poate nu am acum starea necesară pentru a primi astfel de informaţii, care vrea să le transmită Henry Miller.

Voi aţi citit-o? Ce părere aveţi despre ea?

2 comentarii:

  1. Am citit-o tare demult si ...nu-mi amintesc sa-mi fi placut atunci! Sa stii ca daca intalnesti cateva carti la rand si nu-ti plac,apare starea de abandon,destul de insistent...Mai bine cauta ceva sa-ti placa intr-adevar! Ce teme preferi? Ti-am putea face recomandari dar numai in functie de afinitatile tale,iubire! E bine?!

    Din toata inima,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, mi-am propus sa termin toate cartile..chiar daca nu-mi plac, pana acum am reusit, sper s-o fac si de acum inainte,e un pic mai greu..dar daca vrei, se poate :) Ideea e ca daca tot nu-mi place, sa stiu din ce cauza..ca poate la inceput este asa, dar pe parcursul citirii lucrurile se schimba.

    O sa te rog sa-mi recomanzi cartile care tie ti-au placut, care crezi tu merita citite si din care poti ramane cu ceva informatii.
    Iti multumesc tare mult pentru ajutor.
    O zi splendida iti doresc, cel putin la fel cum esti tu!

    RăspundețiȘtergere