Pagini

marți, 25 august 2009

Unde-i apa calda?

În cursul zilei de ieri, am constat că apa caldă este oprită..ee, nu-i grabă..se mai întâmplă şi defecţiuni, aşteptăm remedierea problemei..şi aşteptăm, încă mai sperăm până ne linişteşte un anunţ pus pe geam, că apa caldă este oprită până azi, 25 august ora 17:00.

Ce putem face, decât să aşteptăm în continuare? Stând toată ziua cu ochii pe ceas, în sfârşit văd ora mult aşteptată..dar apa caldă încă rămâne ascunsă, nu vrea să apară. Trece o oră şi..nimic. Cobor să văd poate au apărut noutăţi, s-a prelungit termenul de oprire sau au mai transmis alte informaţii? Nu..nimic, mai aşteptăm că de apă rece ne-am săturat. În cele din urmă, începe să curgă apă, dar nu caldă..nici măcar călduţă.o lăsăm să curgă, că de fapt eu aşteptam apă caldă..rece am avut şi până acum. În fine, a curs apa multă vreme..vreo 2 ore şi nimic..aşa că mi-am făcut baie cu apă rece, care d-abia curgea..nu avea niciun pic de presiune..chiar mă gândeam poate se opreşte şi asta şi rămân cu ceva spumant pe mine, dar am scăpat.

Acum după ce m-am dezgheţat, mă întreb pentru ce mai pun afişul acela pe uşă, dacă apare după multe ore de când apa e oprită, iar termenul de revenire al apei nu este nici pe departe cel real? E pus doar ca să se "scoată" că ei au anunţat lumea? Unde e apa aia caldă pe care o aşteptăm şi pe care o plătim?



5 comentarii:

  1. ai un premiu again la mine pe blog,meriti!
    felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu cat o asteptarea este mai lunga cu atat o sa-i pretuiesti mai mult valoarea! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar la sfaritul lunii o sa platesti apa rece pe care ai consumat-o la pret de apa calda !

    RăspundețiȘtergere
  4. Si-o fi luat o zi de concediu medical;))...trist fapt:D...greu pe la noi cu aspectele astea:D

    RăspundețiȘtergere
  5. aoleu, pai nu-i bine Geocer ..mai ales ca ieri s-a oprit din nou :(

    RăspundețiȘtergere