Pagini

joi, 3 septembrie 2009

"Adela"

Săptămâna viitoare, pe 9 septembrie (zi în care voi mai adauga încă un an la numeroşii pe care îi am în prezent), va apărea la Jurnalul Naţional o carte pe care eu o aşteptam să apară la Adevărul..se numeşte "Adela", scrisă de Garabet Ibrăileanu.

9 comentarii:

  1. am auzit de ea:D cred ca o sa mi-o cumpar si eu. mi-am luat si adolescentul miop;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cartea are aerul in care visez eu,draga Ana,stii tu!!!!!! Am citit-o in liceu si...alerg sa caut in biblioteca daca o mai am! Daca...nu,trebuie sa o cumpar din nou! Trebuie!
    Doamne,daca as putea,as reciti toate cartile pe care le iubesc....
    Iti voi face si tie o mica lista din care sa spicuiesti! Nu te uit,iubire! Se poate?!

    Sarutarile cele mai sincere!!!!!!!!!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici nu stii cat ma bucur sa aflu ce carti urmeaza sa apara!!!!!!!
    Multumesc frumos,scumpa!

    Aceeasi,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani inca de pe acum iti spun si eu! "Adela"- G. Ibraileanu urmeaza sa o studiez acum in anul ce vine(clasa a-XI-a)Frumoasa carte am citit-o intr-o dupa-amiaza.
    Astept sa imi cumpar si eu o carte de la Jurnalul National dar constat ca le am in biblioteca pe toate. Am incercat si la Adevarul, am asteptat o luna pana a aparut un titlu nou ziceam eu, am cumparat-o si am constatat ca o aveam.

    RăspundețiȘtergere
  5. Exista si o ecranizare, extrem de reusita zic eu, a acestei carti. Veche, veche...nu mai stiu exact din ce an.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vraciu' foarte bine ai facut. Iti doresc lectura placuta :)

    draga mea L'automne Mi-ar placea nespus de mult daca mi-ai putea trimite recomandarile tale care sa contina cartile ce ar merita citite. Acum citesc "Jurnalul Oanei Pellea"..o sa va impartasesc parerile mele legate de aceasta, dar la finalizare :). Pup mult!

    RăspundețiȘtergere
  7. Scumpa L'automne va fac cunoscute cartile care eu cred ca merita, au mai aparut altele la Jurnalul..dar mie nu mi-au atras atentia. Insa daca vrei, vi le pot spune pe toate..pe masura ce aflu si eu, ca poate voua vi se par interesante. O zi frumoasa draga mea. Multe imbratisari.

    M.Cristina Bucura-te ca ai o biblioteca bogata si profita de acest lucru. Unii si-ar dori dar nu au..asa ca..bucura-te si citeste cat mai mult poti :)
    Numai bine!

    Dana Ce e neplacut cu aceste filme vechi, este ca daca se gasesc pe internet se vad foarte prost ca sunt doar inregistrari si tare neplacut este.
    O zi frumoasa iti doresc

    RăspundețiȘtergere