Pagini

luni, 28 septembrie 2009

"ceva" la tot pasul

Pe zi ce trece prin Bucuresti se inmultesc excrementele, ar fi trebuit sa o zic pe bune c_ _ a tii..dar suna prea urat, dar realitatea ramane aceeasi.

Saptamanile trecute circulam pe o strada principala si am crezut ca mor, nu mai puteam sa-mi tin respiratia..iar ca sa respir sigur nu ar fi avut efecte foarte bune. Asta pentru ca se simtea un miros infernal de "toate cele". Nu imi venea sa cred cat de insuportabil poate fi acel miros pe o distanta destul de mare. Dar acea zi nu a fost unica, pentru ca intotdeauna cand mergi pe strada nu poti sa nu vezi, sau chiar sa calci in excrementele lasate de animale la tot pasul..si sunt foarte foarte multe.

De ce noi nu putem fi oameni civilizati si cand iesim afara cu "odraslele" sa strangem dupa? Cat pot costa acele produse, o avere? Mie mi se pare nesimtire crunta, daca pe langa excrementele lasate de animale se mai adauga si altele lasate de altii, care se cred oameni..dar asta doar cu prezenta, ce ar ajunge tara asta?

Noroc ca mai exista un anotimp rece cand se mai spala asfaltul si se mai duc "minunatiile", ca altfel..ai respira de drag aerul din Bucurestiul nostru curat si "neimputit"
Mi-e sila..
(nu mai pun poza, sa nu va fac sila..sa va "incant" asa la inceput de saptamana)

4 comentarii:

  1. nu as vrea sa te ingretosez,dar sa stii ca excrementele de caine se usuca si nu au miros,ce ai mirosit era de om de-al nostru,probabil ca e un loc unde nu sunt wc-uri si de-aia fac acolo.la mine in piata moghioros e la fel,wc-ul e cu taxa si toti fac pe o stradutza,fix in fata politiei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu este o problemă să folosim termenii de care vorbești în scriere, se regăsesc în dex, așa că nu este o crimă utilizarea lor.

    Peste tot în țara asta de împiedicăm de ,,gunoaie,,.

    Pupici geaninoși peste normă!

    RăspundețiȘtergere
  3. Prin sectorul 1 există nişte cutii aflate pe trotuar de unde te poţi servi cu pungi pentru exact această treabă şi anume să strângi după animalele pe care le scoţi la plimbare.
    Probabil că o să înceapă să apară prin mai multe locuri. Nu ştiu în ce măsură vor fi folosite totuşi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Excremente...si animale care te ataca...mai e nevoie de alte informatii pentru un tablou perfect?

    RăspundețiȘtergere