Pagini

luni, 28 septembrie 2009

De ce trebuie sa acceptam?

De ceva vreme tot aud de aventurile unor barbati inafara relatiei o care o au. Am incercat sa gandesc atat din punctul de vedere al barbatilor, cat si al femeilor..insa asta nu a schimbat cu nimic ceea ce credeam inainte, tot mi se pare un pic deplasat, dar probabil ca eu traiesc in alta lume..a visurilor, si nu cea a realitatii.


Atata timp cat esti implicat intr-o relatie "serioasa", ca barbat, e normal ( zice lumea ) sa ai aventuri, sa cauti si altceva. Nu neg "adevarul", dar de ce nu poti face asta fiind singur? De ce iti mai trebuie pe cineva langa tine, un partener stabil, ca sa mai stai si cu altele? Doar ca sa ai pe cineva acolo in permanenta? De ce nu conteaza si persoana de langa, indiferent ce ar fi ea..partenera sau doar o ea pentru distractii? Deci, dupa cum se vede..eu am doar intrebari legate de acest subiect, nu pot sa inteleg de ce trebuie ca femeile sa accepte aceasta libertate pe care si-o doresc barbatii de a avea cat mai multe femei. Consider ca e mai indicat, si corect, pentru toata lumea, ca atata timp cat vrei sa te distrezi..fa-o non stop, dar nu amagi un suflet si-l face sa viseze ca intre voi este ceva "serios".


Din punctul de vedere al unei femei, la fel..mi se pare aiurea sa accepti sa-ti cauti distractia in bratele unei persoane, inafara celei de langa tine..fie el ex-ul, sau un viitor pretendent. In mare parte este aceeasi chestie ca si la barbati, diferenta este ca de obicei femeile pun mai mult suflet in activitatile desfasurate, si cred ca de multe ori se afla in postura de a fi victime..de a suferi in urma actiunilor barbatilor. Sau poate zic asta pentru ca ma incadrez in acest gen? Cu siguranta exista si barbati, mai "fraieri" (gandind din punctul de vedere al celor smecheri, care stiu ei cum este sa-ti traiesti viata), care au cazut in mrejele femeilor si au avut de suferit.


Toata discutia asta a inceput de la un caz concret. Doua persoane care au fost la un moment dat impreuna, s-au despartit (cred ca este mai mult de un an de zile)..si-a vazut fiecare de viata lui, el avand o noua relatie..ea fiind disperata dupa un coleg de munca, cu care "si-o trage" doar cand are ala chef, pentru ca nu-si doreste ceva serios..vrea doar sa se distreze, dar toate au fost spuse pe fata si se cunoaste realitatea, iar ea o accepta. Toate bune si frumoase, insa acesti doi indivizi continua sa se vada doar pentru nopti romantice, sau alte distractii de acest gen.


Ma intreb, oare este normal..este drept fata de prietena tipului care nu are nicio idee despre cele intamplate? Este corect sa nu stie ce se intampla de fapt?

Tu ca femeie (ca este femeie in toata regula, are 30 de ani peste 2 luni) trebuie doar sa-ti vezi interesul sa-l ai pe ex-ul in patul tau, pentru ca altcineva nu vrea sa vina?


8 comentarii:

  1. este o situatie un pic sensibila, eu am incercat sa nu mai analizez, fiecare om are un anumit respect de sine, sau isi doreste un anumit mod de viata, sau pur si simplu le convine situatia in care sunt...cunosc si eu extrem de multe cazuri si de barbati si de fete...fiecare are slabiciunile sale, acum depinde de fiecare cat este de puternic sa treaca peste si sa aiba ambitia de a se schimba si de a se controla

    RăspundețiȘtergere
  2. In dragoste si razboi nu exista reguli spuneam acum cateva comentarii. Este un pic gresit dar cam asa se intampla. Fiecare face ce vrea, bine sau prost. Ce povestesti tu nu are legatura cu dragostea, asta din fericire spun eu pentru ca este un compromis, un fel de surogat...

    RăspundețiȘtergere
  3. unii barbati mai au inca o relatie pentru ca pot, stiu ca nu suna bine dar atata timp cat pot au, au siguranta.
    Siguranta ca poate cuceri o femeie, daca ar primi un refuz nu ar mai avea doua relatii in acelasi timp, si ar pretui una singura.
    Daca pe Don Juan l-ar fi refuzat o femeie, cred ca se potolea si ramanea doar cu una...
    O saptamana placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu stiu o faza reala care m-a lasat cu gura cascata.un cuplu se desparte,ea se cupleaza cu altul dar nu fac inca sex,ea face sex cu fostul "ca nu are inca incredere in actualul".

    RăspundețiȘtergere
  5. eu daca as sti o situatie din asta,as face intr-un fel incat persoana inselata sa afle,am fost si eu in situatia de a fi inselata si i-am fost recunoscatoare persoanei care mi-a spus adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  6. sunt situatii destul de neplacute si chiar nedrepte.Se spune ca barbatul este construit a.i. sa nu poata fi monogam.El se afla intr-un continuu proces de cucerire, de a-si demonstra virilitatea.Nu stiu cat este de adevarat.
    Pana la urma fiecare hotaraste ce este cel mai bine pentru el, dar poate n-ar strica din cand in cand sa nu uitam ca cel de langa noi, femeie sau barbat, are un suflet si poate nu merita u astfel de tratament

    RăspundețiȘtergere
  7. fiecare are niste principii...un respect de sine,un orgoliu...uneori ajungi la disperare si din nesiguranta in propria persoana faci gesturi de gen...

    RăspundețiȘtergere
  8. E o mare porcarie,fara doar si poate! Suntem seriosi sau nu?? Cum asa? Sa accepti asemenea josnicii e sub demnitatea oricui. Repet,e o porcarie iar oamnenii astia...sunt de nimic!
    Aveam o colega de camera cu "talentul" asta de-a trai cu cineva casatorit. Imediat ce-am aflat asta...parerea mea despre ea n-a mai fost aceeasi...Si parea atata de dragalasa si neajutorata...Atentie la capcane! Dispretuiesc femeile cu astfel de toane! Nu ca barbatii ar avea circumstante atenuante...
    Mereu alaturi,
    L'automne

    RăspundețiȘtergere