Pagini

joi, 24 septembrie 2009

Despre vaccinul gripei porcine

In sfarsit o femeie din Austria a fost suficient de puternica si a decis sa relateze adevarul in fata lumii intregi si de aceea dupa cateva zile a pierdut locul de munca, ceea ce reprezinta dovada ca vaccinarea in forta a populatiei care are loc in SUA, Canada, Australia si Marea Britanie nu e deloc sigura asa cum ni se prezinta!
In aceste tari toti oamenii (100% din populatie), sunt obligati sa se vaccineze impotriva gripei porcine si daca refuza sunt condamnati fie la 1 an de inchisoare fie trebuie sa plateasca 250 000 USD amenda, cum se intampla in SUA!
In celelalte tari se va vaccina fie toata populatia fie cea mai mare parte din oameni!!

Croatia a facut comanda la aprox.2,5 mil de vaccinuri, Serbia , Macedonia si Romania la fel.
Vaccinarea va incepe in toamna cand prin vaccinare se vor infecta oameni sanatosi, iar atunci cand vor incepe decesele in masa explicatia oficiala in mass media va fi ” mutatia virusului care nu mai poate fi oprita” !!!

Fiti intelepti si cercetati aceasta tema si nu va vaccinati impotriva gripei porcine, prea multe lucruri sunt suspecte si fara logica!
Prin aceasta metoda se urmareste planul de DEPOPULARE A LUMII, ceea ce inseamna eliminarea si uciderea a 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO( New World Order)!

Producatorul vaccinului este firma BAXTER care deja de vreo 5-6 ori a infectat prin COINCIDENTA oameni sanatosi cu vaccinurile sale.
Trebuie sa vi se para circumspect si cum au reusit sa faca vaccin asa de repede dupa aparitia virusului?
Pentru ca deja au avut vaccinul, dar voi n-o sa-l primiti ci numai un grup restransi de oameni alesi, iar voi o sa va alegeti nu cu vaccin, ci cu virusul activ introdus in organism prin programul de vaccinare in masa , fie obligatorie, fie prin manipulare mass media!!!
Numele femeii care a facut public acest adevar este Jane Burgermeister, o jurnalista cu multe premii si distinctii, si ca s-o cunoasteti mai bine puteti accesa profilul ei in Wikipedia de unde veti avea sansa sa va documentati mai amanuntit:

in capitolul REFERENCES veti gasi si alte linkuri pentru a va putea documenta mai bine!
Sursa: Mail

8 comentarii:

  1. Multumesc mult , Anne! ! Ai dreptate- este foarte important sa te documentezi!!!
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ anne: nu mi se pare credibila informatia. chestia cu "planul de depopulare a lumii" e buna pentru rusi, ca aia sufera de complexul conspiratiei. in romania, si in europa in general, baloane de genul asta nu mai sunt apreciate.

    RăspundețiȘtergere
  3. nici nu stii ce sa zici cand afli astfel de vesti...e adevarat ca este foarte multa lume inconstienta si se gandesc doar la banii pe care ii vor scoate de oe urma vaccinelor vandute...dar chiar sa mearga atat de departe?...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, chiar pot merge atât de departe şi chiar la mai rău !
    Oricum eu niciodată nu mă vaccinez împotriva niciunui fel de gripă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Incertitudini Nu ai pentru ce sa-mi multumesti :) O seara placuta iti doresc!

    misu eu nu stiu cat sunt de reale aceste informatii, insa e bine de luat in seama..asa ca am transmis informatia si catre voi.

    Printre Ganduri Nu stiu nici eu, dar totul este posibil..pe mine nu ma mira nimic. Si cu imprumutul de la FMI aparusera tot felul de mail-uri, vedem ce se va intampla concret..unde vom ajunge

    Vilo bine faci, nici mie nu-mi plac "intepaturile"

    RăspundețiȘtergere
  6. Stiam de planul asta al NWO... e trist, foarte trist. Sper sa nu se ajunga la asa ceva si la noi in tara.

    Despre asta scrie si in Biblie, daca nu ma insel. Pacat...

    Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  7. vedem ce se va intampla concret, ca asa nu putem prezice noi viitorul

    RăspundețiȘtergere