Pagini

luni, 21 septembrie 2009

E greu sa te tii de cuvant?

Mi se pare penibil sa-ti anunti vizita, sau sa fii invitat, ca apoi sa nu vii si nici macar sa nu anunti. Oare se simt bine aceste persoane? Ca eu m-as simti super prost, nu as avea curaj sa dau ochii cu acele persoane..asta banuiesc, pentru ca nu as face niciodata asa ceva..si cum consider ca nu este okay si nu fac asta, nici sa mi se faca nu mi se pare in regula.

Dar cine cont de ce nu mi se pare mie okay, fiecare face cum ii este bine,nu? E scumpa o convorbire telefonica..sau un mesaj sa-l dai, lasa ca se prinde aia ca nu mai vin din lipsa prezentei mele, nu-i asa?

Este a doua oara cand mi se intampla asta, am mai patit-o dupa ziua mea cand mama finutei mele suna sa-mi spuna ca vina le mine. Ma pregatesc, cumpar de toate..asez masa..o astept la pranz asa cum am vorbit, dar ce sa vezi..asteptarea a fost tot ce am primit. Nici macar un telefon in care sa-mi spuna, bai fraiero vezi ca a intervenit ceva si nu mai vin..iar apoi dupa aceasta faza, nici macar o parere de rau..totul era normal si bine, nimic nu se intamplase. Eu nu tolerez astfel de comport, mi se pare o dovada de proasta crestere..ca sa nu zic altceva.

Azi i s-a intamplat mamei, trebuia sa vina o cunostinta pe la ea..din ce am inteles trebuia sa ii dea ceva pentru ziua ei, care a fost cu ceva saptamani in urma, si a venit..pauza. Mai poti sa zici ceva?
E frumos stilul asta de a proceda?

In ziua de azi, chiar nu mai exista oameni carora sa le pese si de lucrurile marunte..sa dea importanta si altor lucruri decat interesul personal si banii? Cine a zis ca "a fii om e lucru mare"..a stiut ceva

17 comentarii:

  1. e foarte greu nu sa dai un telefon,ci sa ai bun simt...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa facem, avem cu totii lacune. Cel mai bun prieten al meu are problema asta. Trebuie sa ne intalnim, arunca o ora fara sa se gandeasca si apoi apare dupa alte cateva ore. Nu-i un tip rau ba dimpotriva doar ca seinampla sa faca asa. De fiecare data cand m-am enervat am ajuns la concluzia ca adevarul este peundeva la mijloc, asa ca iau lucrurile cu calm. Mie personal imi place in general sa fiu punctual sau sa dau un semn. Mai am si eu insa scapari asa ca...

    RăspundețiȘtergere
  3. ehhh asa e ...
    atitea facultati facem ...si atitea pretentii dar uitam de lucruri atit de simple!

    RăspundețiȘtergere
  4. camy eu tare m-as bucura daca am putea gasi solutii pentru asta :)

    Alboosh sunt multe cazuri de acest gen, insa mie nu-mi plac..si daca mi se intampla o data asa, a doua oara clar nu ma mai bazez pe cuvantul respectivei persoane.Eu nu am facut niciodata asa ceva, si nici nu intentionez sa fac asta..nu mi se pare frumos..

    Pansy asa este :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarul e ca te simti total aiurea dupa o faza ca asta......Stii,se mai pot intampla lucruri intre timp dar anunta,domnule,nu lasa omul sa te-astepte!!!!!! Mai ales ca tot ce e anuntat se lasa cu "deranj",adica o minima pregatire.Asa e frumos si asa se procedeaza.Dar celuilt ce-i pasa?! Nu-i inteleg deloc pe oamenii astia...
    Orice schimbare se anunta(intarziere sau neprezentare)! Asa cred! Deh,oameni si oameni!

    Sarutari cu tot dragul!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Da draga mea, se anunta..daca iti pasa. Eu imi cer scuze pentru cateva minute de intarziere, daca se intampla..dar asta foarte rar, dar altora le e greu sa dea macar un mesaj sa spuna: "nu mai pot veni", e suficient pentru a sti cum sa procedez, nu?

    Mii de sarutari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu, in nici un caz nu te faci ca ploua! Anunti cat de repede poti ca nu poti sa mai mergi. E chiar o lipsa totala de bun simti sa lasi pe cineva sa te astepte degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  8. AM O CUNOSTINTA -DE CATE ORI ERA VB SA FACEM CEVA IMPREUNA EA AVEA INITIATIVA DUPA CARE SE SCUZA SI SE RAZGANDEA.
    O SINGURA DATA NU S-A RAZGANDIT -CAND ERA VB STRICT DE INTERESUL EI.
    MI-E CAM SILA.

    RăspundețiȘtergere
  9. A not So Spotless Mind asa este, dar cui ii pasa? Daca ar conta, s-ar tine cont si nu s-ar intampla, nu?

    Monica Daniela pai asa cum am mai zis, fiecare isi vede interesul nu? Ce conteaza daca pe altii ii incurci, se descurca..doar sunt mari :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am cativa colegi care intarzie mereu. Unul a intarziat si peste 10 ore. Il sunam sa il intreb ce face si imi spunea ca si-a dat seama ca mai are cate ceva de facut dar ajunge in jumatate de ora... si povestea asta se cam repeta la fiecare doua ore. Cand a ajuns, imi venea sa ii crap capul :))

    RăspundețiȘtergere
  11. :) si a doua oara v-ati asteptat sa ajunga la timp?

    RăspundețiȘtergere
  12. Stii ce ma supara Anne?
    Ma supara ca nu mai exista prietenie adevarata , ca de fapt nu mai exista deloc sentimentul asta -de a -ti pasa si de celalalt .De a-l respecta cat de cat , de a tine cont si de persoana altcuiva ,in afara de propria persoana.

    RăspundețiȘtergere
  13. Monica impart acelasi sentiment cu tine, imi doresc sa cunosc persoane despre care sa pot spune ca le pasa macar un pic si de altii inafara de ele si de iubit, sa existe acea prietenie adevarata..dar e foarte greu pentru ca pt astfel de persoane nu exista nimic pe lume, absolut nimic..decat 2 persoane (ea si el)

    RăspundețiȘtergere
  14. Si mie mi s-a intamplat asta saptamana trecuta...O persoana a spus ca vine la noi marti...bineinteles ca am sistat din activitatile care erau programate,asteptand-o...dupa ceva timp,mama mea a sunat-o...persoana respectiva i-a spus ca nu vine,ca s-a intamplat nu stiu ce...spunandu-i ca vine a doua zi...A doua zi nu a aparut,insa a sunat,spunand ca are o problema si ca vine a doua zi...eh...si tot asa...nici pana azi n-a venit

    RăspundețiȘtergere
  15. Lasa mai ca va veni..nu se stie cand, dar e pe drum (drumul cel bun)

    RăspundețiȘtergere
  16. oh da...si cand va veni,nu ne va gasi acasa:))

    RăspundețiȘtergere