Pagini

joi, 3 septembrie 2009

Elementul chimic "Femeia"

ELEMENTUL CHIMIC "FEMEIA"


1). DESCOPERITA: De mult timp de un chimist pe nume ADAM. Data descoperirii este necunoscuta.

2). SIMBOL: Fm

3). APARITIA IN NATURA: peste tot atunci cand nu o cauti si nicaieri atunci cand e cautata. De obicei, apare in locurile cu populatie umana.

4). OBTINERE: La inceput a fost preparata dintr-o coasta; cu timpul, insa, datorita evolutiei, se prepara din greseala. Cu toate ca s-au intreprins multe incercari, o sinteza a acestui element nu a reusit nici unui cercetator

5). GREUTATE ATOMICA: Se cunosc mai multi izotopi:
izotopul "snur" ( 45 kg ),
izotopul "dama bine" ( 55 kg ),
izotopul
"forme pline" ( 65 kg )
izotopul "batoza" ( 100 kg ).
Din cauza acestor izotopi, elementul nu are un loc bine stabilit in sistemul periodic al elementelor.

6). RASPANDIRE. Se gaseste in natura, in stare libera sau in combinatii.

7). PROPRIETATI FIZICE: Suprafata este acoperita, in general, cu un strat de pudra. Se gaseste in patru stari de agregare:
stare amorfa (pana la 1 6 ani), stare cristalina (16-35 de ani), stare gelatinoasa (35-50 de ani) si stare uscata (peste 50 de ani).
Aflat instarile cristalina si gelatinoasa, elementul fierbe la simplul contact, ingheata greu si brusc se topeste cand este bine tratat. Daca la inceput e dulce, o data cu trecerea timpului se acreste, devine amar si apoi otrava curata. Poate fi acru si la tratari nepotrivite.

Poate crea multe dureri de cap. Spectrele sunt de la blond, roscat pana la negru. Se dizolva greu in lichide. Solubila in acid sulfuric

8. PROPRIETATI CHIMICE: Liber, ataca inima. Combinat,ataca ficatul si punga. Are o ma re afinitate pentru metalele rare si pietrele pretioase (mai ales combinatii cubice cristaline ale carbonului) si absoarbe usor, in cantitati apreciabile, bauturi fine, prajituri si multe alte delicatese. Poate exploda instantaneu daca activitatile planificate nu au loc. O reactie violenta apare atunci cand e lasata in stare libera. Este un foarte bun agent reducator al finantelor barbatilor

9. INTREBUINTARE: Se intrebuinteaza mai ales in bucatarii si in dormitoare. Se mai foloseste ca podoaba, pentru ridicarea nivelului si, accidental, pentru inmultire. (Caz in care se produce o crestere in volum, cu centre de distributie a laptelui.) Este
folosit pentru a creste efectul estetic al masinilor sport.

10. METODE DE ANALIZA: Elementul in stare pura se inroseste daca este descoperit sau vazut in starea sa naturala. Se inverzeste in prezenta unui izotop cu insusiri mai bune.

11. ATENTIE LA FOLOSIRE! Fiind exploziv, elementul trebuie tratat cu multa atentie si delicatete si manuit cu multa indemanare. In caz contrar, este vai si amar de cel care o manipuleaza. Nu se recomanda manipularea de catre barbatii fara vigoare. Elementul "femeie" se serveste gol si trebuie agitat inainte de intrebuintare. In stare cristalina si gelatinoasa se poate utiliza atat la lumina, cat si la intuneric. In alte stari, numai la intuneric. Este ilegal (desi dorit) de a poseda mai mult de un izotop.
Sursa: mail

10 comentarii:

 1. Tare :)
  si totusi ne place acest element chimic

  RăspundețiȘtergere
 2. Anne foarte simpatica treaba. Adrian asa e la naiba, cred ca suntem chiar dependenti, ar trebui interzisa :P

  RăspundețiȘtergere
 3. Adrian si noi suntem incantate de acest lucru ;)

  Alboosh doar cunosti ideea ca ce e interzis, intotdeauna devine mai atractiv :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Mmmmmmm, imi place periculos si ilegal =)))) Cred ca as fi cel mai mare infractor. Iti dai seama m-ar da la Pro Tv. Cum erau aia pe Hi5 "Frumusete periculoasa" =)))

  RăspundețiȘtergere
 5. Cred ca mi s-a urcat la cap chestia cu senatoru/presedinte. Ma atrag deja spre partea intunecata...

  RăspundețiȘtergere
 6. :) hai mai, trebuie sa vezi partea buna a lucrurilor :)

  RăspundețiȘtergere
 7. te-ai adaugat la lista chimistilor:)...frumoasa asta,intr-o vreme am avut si eu o tentativa sa creez elementul chimic "Femeia",dar am abandonat...mi-a luat-o altcineva inainte.

  RăspundețiȘtergere