Pagini

luni, 21 septembrie 2009

Fata de la pagina "fara numar"

Am deschis televizorul pentru a vedea ceva stiri si cand intamplator gasesc, dar nu stiu pe ce canal era exact, cred ca OTV..dar nu sunt sigura, ceva foarte interesant care m-a facut sa ma opresc..cateva secunde doar.

Acolo era o super "vedeta" care era de fapt o fetita ce explica cum este treaba cu talentul pe care il detine, si pe care si-l pune in valoare prin pozatul in ziare la "fata de la pagina fara numar". Arata destul de urat din punctul meu vedere, si mica pentru asa ceva, dar totusi era mandra de ea si multumita de ceea ce facea.

Daca as fi in locul acestor parinti, care au fete pasionate de aceste lucruri cu siguranta nu le-as incuraja pentru a merge pe acest drum. Nu vad ce este atat de senzational sa-ti expui trupul in publicatii pentru a te vedea lumea si pentru a "te admira". Asta este o modalitate de a te face cunoscut, de a deveni o vedeta? Sa te mandresti cu faptul ca ai pozat nud sau aproape nud intr-un ziar, ca sa ce?

Trist este ca sunt foarte multe pustoaice care sunt interesate de asa ceva si se lauda cu asta..apar asa ca ciupercile dupa ploaie, dar sa fie chiar bine? Mie mi-ar fi rusine ca cineva cunoscut sa-si faca aparitia pe acolo..nicidecum ceva cu care as putea sa ma laud..sa fiu eu implicata in asa ceva, nici nu se pune problema.

29 de comentarii:

  1. Uite inca un om sanatos la cap! Zau asa! Credeam ca sunt eu in urma! Pai s-a creat chiar un curent in chestia asta,toate dau navala sa prinda ceva...Nu e tare? Foooarte tare dar nu pricepem noi,stii? De ce sa nu iesi in fata,cum o fi,numai s-o faci si dupa asta sa ai cale deschisa spre noi orizonturi...muuuult mai bune si mai generoase?! Dragutele de ele sunt asa de silfide si de naive....dar vor atentie si culmea!,vor sa fie dive - daca se poate(si chiar daca nu stiu ce naiba inseamna!)...
    Hai ca e cool dar nu ne prindem noi,nu?!
    Chipurile,fac ce stiu ele mai bine! Sa se dea in spectacol...Am vazut parinti atat de mandri de odraslele astea.....

    Seara frumoasa!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga mea, probabil considera ca este singura modalitate de a se face cunoscute si actioneaza in consecinta. E frumos sa apari la televizor, la o emisiune "beton", in care sa vorbesti despre succesul obtinut in urma acestei decizii. Urat..dizgratios si ceva care spune multe..altceva nu cred ca mai trebuie precizat, e suficient :)

    O seara frumoasa si tie draga mea! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. MAI MULT DECAT PENIBILE !
    MI-AR FI RUSINE SA FIU O TUTA DIN ASTA...

    RăspundețiȘtergere
  4. Monica iti dai seama ca ele nu se considera asa, sunt super femei ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. fiecare alege calea cea mai simpla, de ce sa te zbati sa urci un munte si sa ajungi sus si sa fi mandra, mai bine mergi numai pe asfalt, drum drept care nu duce nicaieri...da , e frumos savezi fete frumoase si baieti frumosi, dar deja in ziua de azi se cam depaseste o limita de bun simt ...iar despre simtul penibilului , majoritatea nu au nici un gram din el

    RăspundețiȘtergere
  6. Stii proverbul ala- Prostul daca nu e si fudul ,nu e prost destul.
    Sunt absolut convinsa de ceea ce spui .Ele saracele in mintea lor sunt cineva ,iar noi restul suntem niste fraieri.
    Primele simptome al prostiei sunt aroganta si iubirea de sine peste masura.

    RăspundețiȘtergere
  7. Monica asa este, chiar ai dreptate..dar din pacate nu putem schimba felul de a gandi si de a vedea lucrurile. Fiecare actioneaza "in prostia lui" si se vede atotstapanitor, si cu o frumusete unica pe lume..cu toate ca poate realitatea este alta.
    Ca om matur e altceva, "cum iti asterni, asa dormi", dar ca si copil..om in floarea varstei, sa-ti risipesti (pentru mine asta este) viata aiurea mi se pare urat. Nu vad ce ar aduce bun aceasta varianta pentru care opteaza ele...(decat probabil foarte multi obsedati, care se uita la poza si spun: "mama ce buna e, ce i-as da-o")

    RăspundețiȘtergere
  8. Cristina dar oare daca acum este asa..ce vom ajunge mai tarziu?

    RăspundețiȘtergere
  9. sincer, ma gandesc mereu la acelasi lucru...sper sa fie bine ..in vreun fel sau cumva...

    RăspundețiȘtergere
  10. Stiu ele ce-si doresc,draga mea! Pai cum bine zice si Cristina,de ce sa escaladezi muntele,treapta cu treapta cand poti s-o iei pe aratura(ma gandesc ca asfaltul e totusi prea fin pt ele!) si sa ajungi mai repede la tinta?! Deh,mai deranjeaza si denivelarile alea da' merge, ca iese ce trebuie...
    Halal sa le fie!

    Pupicei!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  11. bine ai zis L'automne, asfaltul e prea fin pentru ele, si totusi aratura e mai buna ca muntele:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Da,Cristina,asa ma gandeam si eu!
    Mersi frumos pt sustinere! Poate facem echipa!

    Seara frumoasa iti doresc!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  13. L'automne mereu ne spune cuvinte pline de adevar si intelepciune, trebuie sa-i multumesc.
    Daar, vreau si eu sa fac parte din echipa..ma primiti?

    Va pup si va doresc o seara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  14. cat mai multe/multi cu atat mai bine,,,se poate sa fim admirate si iubite si fara sa ne dezbracam prin reviste, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  15. Cu siguranta Crys..faptul ca iti arati aspectul fizic in ipostaze uneori obscene, nu reprezinta nimic..este un fel de multime vida, dar care spune multe despre persoana implicata :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai incape discutie?!? Pai pe tine te bagam la inaintare,draga mea! Noi te sustinem din spate,puternic! Daca tu nu esti in echipa...nu mai vreau nici eu! Nicaieri!
    Fetelor,fetelor,de pomina suntem!! Pai cine sa ne tina noua piept?!? Numai sa-ndrazneasca vreunul...!!!! Sunteti gata?! Hai ca n-avem timp de stat pe ganduri! Toata lumea e la start??

    Pupici tavaliti de ras!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  17. Cum draga mea, suntem pe pozitie..gata de actiune! Cu siguranta trebuie sa razbatem tot si sa iesim invingatoare :)
    Mi-a placut la nebunie seara asta, nu m-am mai simtit de mult atat de bine.
    Va multumesc!

    Pupici multi!

    RăspundețiȘtergere
  18. va pup, si o seara buna si eu m-am simtit bine, si sincer incerc sa le evit, eu ma simt bine asa cum sunt, prietenii mei la fel, restul...e treaba lor la o adica, daca isi doresc calea usoara ,

    Noapte Buna

    RăspundețiȘtergere
  19. Noapte buna si din partea mea!
    Va pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Si eu va multumesc!!!!!!! Cu o asa echipa...batem tot!! M-am simtit asa de bine cum nici nu ma asteptam!!! Compania voastra a fost extrem de agreabila!!

    Sarutari fericite!!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma bucur nespus de mult draga mea!
    Multe imbratisari si sarutari pentru un suflet cald si bun!

    RăspundețiȘtergere
  22. Sunt hilare fetiscanele acelea si toate fatucile de pe la televizor. Cui naiba ii pasa ca ajung pe tipsia unui baiat cu bani si mai departe urca scara falsa a societatii. Oricum nu au de invatat decat unele de la altele si este penibil unde si cum au ajuns.

    RăspundețiȘtergere
  23. Si probabil numarul lor este in continua crestere, ca vorba ai..ai cu ce sa te lauzi :)

    RăspundețiȘtergere
  24. O metoda foarte simpla de a face bani...asta e societatea in care traim...in loc sa sprijine valorile morale,sprijina aceste personaje "exemplare","demne de urmat"...Asta se cere,asta se vinde!

    RăspundețiȘtergere
  25. Pai normal..la cati oameni obsedati sunt pe lumea asta, chiar prinde

    RăspundețiȘtergere
  26. interesant postul si foarte interesante si comentariile, crede-ti oare ca o fac pentru bani? Eu sunt de parere ca NU! E doar dorinta lor de a deveni vedete, iar neuronul lor care se plictiseste singur in cutia craniana le sfatuieste ca aceasta e calea spre succes. Iar multele exemple de asa zise vedete care au pozat in difertie reviste pt onanisti iar apoi s-au lansat in media de la noi le sunt muze.
    Vina parintilor este ca nu au reusit sa le induca o scare de valori reala si le-au abandonat in fata tv-ului de unde nu ai cum sa iti dezvolti alceva decat dorinta de a deveni o pitzi care trebuie doar sa zambeasca si sa isi arate formele mai mult sau mai putin modificate intr-un cabinet medical de remodelare.

    RăspundețiȘtergere
  27. Cat se poate de adevarat comentariul tau Adrian. Multumesc pentru vizita!

    RăspundețiȘtergere
  28. Un mic exemplu:Daniela Crudu(de la Antena1)
    Animatoare intr-un club,apoi iepuras in revista pt barbati si gata calea spre succes:TV! Acum e diatamai diva,chipurile,si sta pe ganduri la ce facultate ar mai putea sa se inscrie... De-abia a terminat liceul! Va dati seama de la ce varsta a avut fata asta aspiratii inalte?! Practic...de copil! Chiar li se da voie sa pozeze minore in revistele alea??
    Face pe neroada dar ii prinde bine...Ce nu facem pt audiente?!? Orice ,mai ales ca nu e nevoie sa ne prefacem...Asa suntem de la natura!
    In cazul multora!

    L'automne

    RăspundețiȘtergere