Pagini

vineri, 18 septembrie 2009

Femeile si tinutul secretelor

Conform unei cercetari efectuate de oamenii de stiinta britanici, femeile pot tine un secret doar 47 ore si 15 minute, o proportie insemnata din participantele la studiu impartasind cele spuse de o alta persoana in mai putin de cinci ore, scrie Daily Mail.

Cercetarea a fost efecuata pe un esantion reprezentativ compus din 3.000 femei cu varste intre 18 si 65 de ani. 40% dintre participante nu au putut pastra tacere nici asupra informatiilor extrem de personale destainuite de un apropiat.

Mai mult de 50% au admis ca alcoolul le face mult mai vulnerabile propagarii secretelor altora, prietenii, sotii sau parintii fiind primii informati. Potrivit studiului, pe parcusul unei saptamani femeile aud in mod nemijlocit trei secrete, pe care le plaseaza, mai departe, cel putin unei alte persoane.

"Este oficial, femeile nu pot tine un secret. Nu conteaza cat de personala sau pretioasa este informatia aflata, in mai putin de 48 de ore devine publica", spune Michael Cox,
directorul Wines of Chile, firma care a comandat studiul.
Sursa: Banknews
Cred ca nu si-au ales un esantion reprezentativ bun, deoarece consider ca nu e chiar asa..cel putin in cazul meu, daca vreau sa tin un secret il tin toata viata..nu o zi, doua, noua sau saptezeci si noua. Totul depinde de vointa, de felul tau de a fi si de ceea ce te intereseaza de fapt. Astea-s cam prostii..un fel de bullshit-uri..

9 comentarii:

  1. Da e adevarat, sa ti un secret e greu, de aceea trebuie sa sti cui sa il impartasesti

    RăspundețiȘtergere
  2. E greu sa tii un secret, dar nu imposibil. Eu am un avantaj : uit repede. Asa ca, la mine, secretele sunt in siguranta. :))

    Un sfarsit de saptamana asa cum vrei tu, Anne !

    RăspundețiȘtergere
  3. Adrian ai dreptate, prietenii de incredere sunt greu de gasit

    Leo ce bine de tine :) Multumesc la fel si tie draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai atunci trebuiau sa zica: "femei cu varste intre 18 si 65 de ani" minus Anne :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, clar :D
    Glumesc, nu era vorba de persoanele care le precizau, varsta lor,..ci la cele care au participat efectiv la realizarea studiului..sa fie alese "reprezentativ" :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta este adevarul ce sa ne mai ascundem dupa deget. Voi femeile sunteti de vina. Nu conteaza de ce dar voi sunteti :P. Am sa vorbesc cu Negroosh acum sa mergem sa mai facem un studiu din asta :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine mai Alboosh, stim noi ca in tine ne este baza :) Un weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Femeile sunt niste tradatoare atunci cand vine vorba de a pastra un secret. Mai ales daca acel secret apartine tot unei femei. Dar sa nu generalizam.

    RăspundețiȘtergere
  9. exact, generalizarea nu e buna..nu suntem identici

    RăspundețiȘtergere