Pagini

vineri, 4 septembrie 2009

Incaltaminte ortopedica pentru copii

Vă recomand magazinul Andy Kids, situat în Unirea Shopping Center, de unde puteţi achiziţiona încălţăminte pentru copilaşi, chiar şi încălţăminte ortopedică pentru cei care au probleme.

Am mers aseară în căutarea unor perechi de adidaşi ortopedici, şi am găsit aici două persoane foarte amabile care mi-au oferit ajutor în ceea ce priveşte alegerea produselor căutate.

Este greu să găseşti ceva pentru un copilaş bolnav, al cărui picioruş nu s-a dezvoltat normal..astfel, m-am gândit că e bine de ştiut pentru cei care au nevoie de ajutor, cei care nu ştiu de unde ar putea să cumpere aşa ceva pentru cel mic bolnăvior.
Dacă vreţi să vedeţi exact ce puteţi găsi, accesaţi acest site.

Multă sănătate!

10 comentarii:

  1. Ma bucur ca impartasesti experientele bune ...
    oamenii de treaba au nevoie de reclama ...
    de ajuns cu scursorile ...
    vrem lucruri bune ...nu ???

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, iar apoi chiar cred ca unii oameni au nevoie de o parere, de o sugestie..mai ales cand au langa ei un suflet indurerat care nu are cu ce se incalta, imbraca, etc.
    Un weekend cat mai frumos iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte frumos din partea ta ca te gandesti mereu si la altii, impartasind informatii utile si tot ce se poate pentru a face un bine, Anne:)...multa sanatate iti doresc si eu:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult Rapp Un weekend cat mai reusit iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  5. E greu sa gasesti astfel de lucruri,draga mea,dar la fel de greu este sa si gasesti persoane amabile,dispuse sa ti se adreseze frumos si sa vina in intampinarea dorintelor...
    Aici a fost chiar un caz fericit! Cinste lor!
    Oare de ce bunavointa nu este molipsitoare?! De ce lucrurile bune,pozitive,nu sunt??

    Imbratisari cu tot dragul!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea, adesea m-am intrebat si eu de ce bunavointa nu este molipsitoare, asa cum este dispretul sau orice altceva de rau. E greu de spus pentru ca suntem diferiti, suntem oamenii care nu se gandesc ca un cuvant spus intr-un mod urat, poate durea mai rau decat ai primi o palma. Asta este, multumim lui Dumnezeu ca mai sunt oameni minunati pe lumea asta (si ca am si eu unul in preajma mea, adica..TU!).

    RăspundețiȘtergere
  7. E minunat ca ai postat acest mesaj despre incaltamintea ortopedica. Un singur detaliu as vrea sa mentionez, si te rog nu mi-o lua in nume de rau: copii care au nevoie de incaltaminte ortopedica nu sunt bolnavi, au doar o alta conformatie a piciorului, cu care se poate trai linistit si care se poate remedia in timp. Fac aceasta mentiune pentru ca e foarte important ca parintele care are un astfel de copil, sa nu il trateze ca pe un copil bolnav (asta creeaza complexe copilului), ci ca pe unul absolut normal!

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este Anonim, ai perfecta dreaptate..m-am exprimat gresit, sorry!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe masura ce lumea devine tot mai constienta de existenta lor, in primul rand, apoi de beneficiile pe care le aduc incaltarile cu talpa ortopedica, cu atat vor deveni mai populare si mai cumparate si utilizate.

    RăspundețiȘtergere