Pagini

luni, 21 septembrie 2009

La/din Arcul de Triumf

Pentru ca ieri a fost o zi frumoasa si soarele ne-a incalzit cu ale sale raze de soare, am ales sa merg sa vad din interior Arcul de Triumf, care a fost deschis cu ocazia Zilelor Bucurestiului.

A fost pentru prima oara cand am urcat pe Arc si a reprezentat o experienta frumoasa. Erau destul de multe persoane, foarte multi straini, dar nu pot spune ca a fost o aglomeratie de nu te puteai misca. Era mai greu cu scarile, pentru ca erau foarte multe si printre persoanele care vizitau se aflau si oameni in varsta, in special femei, care mergeau destul de incet sau oameni care "cascau" ochii pe tablourile care erau expuse pe cativa pereti si se opreau acolo fara sa se gandeasca la faptul ca in urma lor mai asteapta unii oameni pentru a cobori. De asta nu mai vorbim, ca bunul simt si buna crestere lasa de dorit la multe persoane din lumea in care traim.




4 comentarii:

  1. Bravo!

    Ai fost la inaltime :)

    M'D

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, insa doar la propriu :)
    O zi frumoasa iti doresc si multumesc pentru vizita draga mea M'D!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uite...deschid un alt subiect de discutie....de ce monumentele nationale sunt deschise doar la anumite sarbatori,in acest caz "Zilele Bucurestiului"?...Raspunsul il stiu,insa se poate face ceva in aceasta privinta.
    Ma bucur ca l-ai vazut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stiam eu ca ratasem ceva important!!!!
    Nu apucasem sa te intreb despre subiectul asta..
    Cum e acolo,ce ai vazut? Bine,banuiesc eu,dar vreau sa-mi spui tu exact!
    Raspunzi cand poti,draga mea!

    Te sarut mult,mult!
    L'automne

    RăspundețiȘtergere