Pagini

vineri, 25 septembrie 2009

Multumiri

Ce bine e sa simti ca ii pasa cuiva de tine, ca cineva se gandeste la tine pentru a te surprinde si a-ti aduce o bucurie.

Asta mi s-a intamplat aseara cand am iesit, cu intarziere de doua saptamani, cu 3 prietene dragi care mi-au facut o super surpriza..aceea de a-mi face cadou doua carti superbe. Una dintre ele a fost cu "dedicatie", nici prin cap nu imi trecea ca as putea primi asa ceva..dar draga mea Marina, a complotat "impotriva" mea si m-a surprins intr-un mod placut. Va multumesc fetelor!

Trist este ca mereu cand ne vedem ne propunem sa facem cate-n luna-n si-n stele, dar nu reusim prea multe niciodata..mai ales ca in curand se va termina si vacanta noastra, iar doua dintre noi vom avea programul si mai incarcat. Insa speram, eu cel putin, ca totusi macar putin din cele propuse sa reusim sa le ducem la bun sfarsit.

Munca asta si scoala ne mananca zilele..off.

10 comentarii:

  1. Stii Anne, cand ma intalnesc cu cel mai bun prieten al meu ne dorim intotdeauna sa stam sa vorbim linistiti, sa bem un pahar de ceva, sau o sticla de ceva dupa dispozitie. Sticla o mai bem dar cand ne despartim avem intotdeauna replica:" iarasi nu am vorbit cum ne-am dorit". Timpul ce sa faci ca ne vedem la fiecare 2-3 luni, o seara, asta daca avem vreme.

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde undeva şi de organizare. În lumea vitezei de azi, a comercialului, e mai greu să găseşti timp şi pentru a zburda să reîncarci bateriile spiritului. Lumea, cu trebuinţele ei, ne înghite. Însă, micile atenţii, şi ideile, ne împrospătează gândul, astfel încât, oricât am fi de ocupaţi găsim timp şi pentru noi. Succes în îndeplinirea ideilor:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Prietenii stiu de ce ;)
    Ma bucur draga mea ca te-am surprins intr-un mod placut :)
    Esti o prietena speciala de aceea si cadoul am vrut sa fie special pentru tine...ma bucur ca am reusit

    Pupicei!

    M'D

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie-mi place la nebunie sa primesc carti,spune-ne si despre ce carti e vorba!

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos tare e sa ai asa prieteni !
    Anne, va doresc putere de munca, trece ea si scoala...

    RăspundețiȘtergere
  6. alboosh noi ne vedem si mai rar uneori, si stam mult mai putin..dar asta e, nu conteaza atat de mult..important e sa fim sanatosi ca ne gasim timp pt toate

    Marius Ola Multumesc tare mult

    M'D ea este persoana in cauza, care comploteaza impotriva ea :)
    Multumesc inca o data! pupici multi!

    camy daca iti zic doar numele cartilor, nu o sa insemne nimic..in spatele denumirii uneia dintre ele este o poveste foarte lunga si frumoasa, poveste care ii da tot farmecul acelei carti.
    Va spun despre ce este vorba: acea carte "minune" este: Christine Sutherland : "Fascinanta Martha Bibescu si lumea ei", iar cealalta se numeste "Cu manusi" de Mihaela Nicola, aparuta la Humanitas.

    Leo Esti o draguta, multumesc tare mult. Un weekend splendid iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Voltaire spunea: "Cei rai nu au decat partasi; voluptuosii, tovarasi de orgii;oamenii de afaceri asociati; oamenii politici aduna pe nemultumiti;cei mai multi dintre oamenii fara ocupatie au relatii;principii au curteni; doar virtuosii au prieteni."

    RăspundețiȘtergere
  8. ti-am citit câteva articole. interesante.

    salutari.

    RăspundețiȘtergere
  9. ma bucur pentru tine...Dumnezeu e sus si stie cand avem nevoie de cate ceva...are grija mereu de noi...
    Toate cele bune Anne!

    RăspundețiȘtergere
  10. marada frumos citat, multmesc!

    O giuliaszavo o seara cat mai placuta iti doresc

    Printre Ganduri asa este, are El grija de toate..trebuie doar sa vedem asta. Multumesc tare mult! Un weekend cat mai frumos iti doresc

    RăspundețiȘtergere