Pagini

joi, 3 septembrie 2009

Ne place sa muncim

Da, nouă..ne place să muncim, facem mereu acelaşi lucru în acelaşi loc...dar nu stăm, muncim.

Săptămâna trecută am înţeles că a fost gălăgie mare pe aici, eu nu ştiu..eram în concediu, dar îmi cred colegii care-mi spun că au avut loc lucrări de spargere a, asfaltului, ulterior s-a pus altul, toată lumea era în acţiune. În consecinţă..săptămâna asta ar fi trebuit ca totul să fie frumos, aranjat..pentru că porţiunea de asfalt era destul de mică, deci nu ar fi trebuit să dureze mai mult de o săptămână pentru ca lucrurile să intre în normalitate.


Dar nu, nouă ne place să repetăm munca depusă, tocmai ce am terminat-o şi o reluăm..aşa că..spargem tot şi o luăm de la capăt. Uite aşa, nu poţi sta cu geamul deschis..stai la parter..şi trebuie să suporţi multă vreme gălăgia celor din jur, care "au chef " de muncă neîncetată.


Este vorba de o stradă, foarte circulată atunci când se putea realiza acest lucru, din Bucureşti. Acum situaţia s-a schimbat, apare un semn de "Interzis". De ce oare?

10 comentarii:

  1. eee, nu va mai laudati ca numai in Bucuresti se munceste, caci se munceste in toata tara!Si noi avem , in Prahova, "harnicutii" nostri!Nu a scapat nici o straduta ne scormonita si acum o iau de la capat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Miki ne laudam ca noi avem mai multe, si implicit au unde sa-si gaseasca de lucru :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am impresia ca se intelege gresit de data asta vorba aceea cu repetitia e mama invataturii;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Se poate sa ai dreptate Rapp, si apoi..ce e rau in ceea ce fac, ca uite asa trece timpul..ei isi iau bani, toata lumea-i fericita

    RăspundețiȘtergere
  5. semnul e de belea! trebuie pus pe drapelul national! e cea mai potrivita stema...

    RăspundețiȘtergere
  6. Noi nu dam lucrurile pe fata Cristian, stii doar..ca ne place sa parem ceea ce nu suntem..cum putem sa ne dam de gol?

    RăspundețiȘtergere
  7. Peste tot se munceste, dar cu incetinitorul :)
    Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Anne!! Am nevoie de ajutorul tau. De curand eu, impreuna cu niste prieteni, am format o trupa de muzica. Am gasit un concurs pe net si am compus o melodie pentru el. "Music against poverty" se numeste competitia. Ne-au publicat tarziu pe site si acum cautam voturi. Ti-as fi foarte recunoscator daca ne-ai ajuta in acest sens. Asta e linkul la care poti vota: http://www.ifightpoverty.eu/music_contest/vote2/list.php?lg=en&video=98 . Selectezi stelutele, scrii codul si apoi vote! Se deschide in mozilla! Si ai putea sa ne ajuti si mai mult daca ai da si altora sa voteze. Mai sunt 4 zile si poti vota in fiecare zi. Iti multumesc mult de tot!!!
    O zi superba!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. SunLoVer am creat un post pentru a vedea si alte persoane si pentru a te putea ajuta.
    Multa multa bafta!

    RăspundețiȘtergere